Elitele așa-zișilor ILUMINAȚI nu mai acţionează demult doar pentru a câştiga bani. Ei au deja toţi banii din lume. Atunci de ce o fac?


Spre exemplu, ne vaccinează pentru a băga pe ascuns în noi otrăvitorul mercur. De ce tocmai mercur?


„Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la o vârstă foarte timpurie, ca să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”
Bertrand Russell

Ultima sperietoare menită să bage groaza în populația globului a fost cea cu virusul Zika. Oamenii de ştiinţă americani au cerut Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) să ia măsuri urgente în cazul acestui virus transmis de un ţânţar, care, spun ei, are „potenţial pandemic exploziv”. Într-un articol publicat într-o revistă de profil din SUA, ei cereau OMS să ţină seama de cazul răspândirii Ebola şi să convoace de urgenţă un comitet de experţi în boli, informa în luna ianuarie BBCNews.

Ar putea părea că e o foame mare la companiile Big Pharma…
Dar nu e vorba de foame. Dacă ar fi numai profitul la mijloc… Dar nu este aşa. Mulţi oameni, care printre altele au mai auzit de masoni, de Illuminatti, de noua (dez)ordine mondială (fie vorba între noi, doar dacă traiesc într-o peşteră nu au auzit de toate acestea), cred că tot ce fac aceşti descreierați, fac pentru bani. Nimic mai greşit. Pe elite nu banii le interesează, că au deja toţi banii din lume. De fapt ei au deja totul fară a avea nevoie de bani. Pe ei îi interesează controlul absolut.

Scopul principal al vaccinurilor este acela de a debilita psihic copilul încă de la vârste fragede. Vaccinurile conţin mercur deoarece efectele sale în organism sunt echivalentul unei „lobotomii chimice a creierului”. Vaccinurile, așa cum sunt astăzi, au fost inventate doar pentru a ne distruge glanda pineală, pentru a ne transforma în „oi” incapabile de gândire critică, în nişte legume care cred tot ceea ce li se spune, care nu sunt în stare să gândească pentru ele însele. „Injecţiile, dieta şi educaţia se vor combina încă de la vârste fragede pentru a crea acel tip de caracter dorit de stat…”

De ce se promovează atât de agresiv vaccinarea în ziua de azi? De ce încearcă să ne-o vâre pe gât cu forţa? NU pentru bani ci pentru că ei constată că unii oameni încep să se trezească din acest coşmar în care trăim de cel puţin câteva sute de ani încoace. De aceea au crescut cantitatea de mercur din vaccinuri. De aceea au mărit numărul de vaccinuri. De aceea bagă mercur în chemtrails.

Pentru că mercurul atacă în primul şi în primul rând sistemul nervos, era normal ca odată cu mărirea dozei de mercur să apară şi efecte adverse: autism, paralizii, ADHD, narcolepsie etc, etc. În cele din urmă mercurul atacă şi alte organe, în afară de sistemul nervos. Şi aşa apar boli de inimă, diabet, cancer, boli de rinichi etc, etc. Toate acestea pentru că „EI” sunt disperaţi ca nu cumva oamenii să se trezească la realitate! Iar dacă unii se mai îmbolnăvesc cumva de boli incurabile sau mai şi mor, cu atât mai bine. Şi aşa Big Pharma trebuie să îşi vândă doctoriile, şi aşa suntem prea mulţi şi poluăm/distrugem planeta.


Citiţi şi:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă

Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

 

yogaesoteric
7 iunie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More