Fost ministru al Sănătății despre mafia industriei farmaceutice în contextul Covid: «Unii se gândesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari»

 

Philippe Douste-Blazy, fost ministru al Sănătății, fost ministru al Culturii, fost ministru de Externe al Franței, chirurg, candidat la funcția de director al Organizației Mondiale a Sănătății în 2017 și fost subsecretar general al Națiunilor Unite (a 3-a persoană în ierarhia ONU) vorbește despre mafia industriei farmaceutice în contextul molimei Covid-19.

„Unii se gândesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari”, spune Douste-Blazy.

Discuția a avut loc în contextul în care s-a descoperit că una dintre cele mai prestigioase reviste medicale internaționale, The Lancet, a publicat un studiu fals menit să descurajeze folosirea hidroxiclorochinei în tratamentul Covid-19 (revista și-a recunoscut ulterior greșeala și a retras studiul).


Transcrierea înregistrării:

Reporter:
Este greu de înțeles de ce oamenii de știință ar fi părtinitori.

Philippe Douste-Blazy: Exact! Este un subiect important. Este o mare întrebare pe care ne-o punem toți. Cunoașteți conferințele de la Chatam House din Londra?

Reporter:
Amintiți-ne despre ce e vorba.

Philippe Douste-Blazy: Este ceva foarte interesant. Sunt întruniri cu ușile închise, la care nu participă decât experți. Nimeni n-are voie să facă înregistrări ori fotografii. Numai experți sunt acolo. Top secret. Dar a fost și o întrunire cu directorii revistelor științifice medicale, precum Lancet sau New Englad Journal of Medicine (Revista Medicală din Noua Anglie).

Reporter:
The Lancet e revista în care a apărut studiul de care vorbim.

Philippe Douste-Blazy: Sunt reviste extraordinare. Un articol care apare în The Lancet are un prestigiu deosebit. De aceea e foarte importantă discuția despre care vorbim. Și iată că a fost făcută publică: Șeful de la The Lancet, Horton, a declarat: „Acum noi nu mai putem publica cercetări clinice fiindcă azi firmele farmaceutice sunt atât de puternice financiar și sunt în stare să folosească metodologii pentru a ne face să acceptăm la publicare articole care aparent respectă metodologia, dar care în fapt ajung la concluziile pe care aceste firme le doresc.”
Este foarte grav!

Reporter:
Este foarte grav ce spuneți. Asta înseamnă că firmele farmaceutice fac presiuni, inclusiv financiare, asupra rezultatelor științifice! În cine am mai putea avea încredere astăzi?

Philippe Douste-Blazy: Acesta este motivul pentru care vorbesc despre aceste aspecte. Este unul dintre cele mai importante subiecte. Nimeni n-ar fi crezut. Am lucrat în cercetare 20 de ani din viață. N-aș fi crezut niciodată că șeful de la The Lancet ar fi putut să spună așa ceva. Și șeful de la New England Journal of Medicine de asemenea. Ei au zis chiar că este „criminal”, acesta e cuvântul pe care l-au folosit. Asta înseamnă că, atunci când există o molimă precum Covid-ul, în realitate sunt oameni, ca noi, care vedem suferința sau moartea, cum sunt medicii, și oameni care văd dolari.

Citiți și:

Câteva manevre marca OMS & Bill Gates

Sfârşitul mascaradei

 

yogaesoteric
7 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More