Global Research: Opt ani de la atrocitățile naziste de la Odesa

În data de 2 mai 2022, s-au împlinit opt ani de la diabolicele atrocități naziste de la Odesa. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu modul în care a început acest război, în 2015 am actualizat un articol din News Junkie Post despre etiologia sa, pentru The Indicter.

Cel puțin 46 de persoane au fost ucise și multe altele au fost date dispărute atunci când simpatizanții pro-ruși au fost blocați în clădirea sindicatului de către fasciștii din Sectorul de Dreapta, înainte ca aceasta să fie incendiată.

Fasciștii scandau „Slava Ukraini”, adică „Glorie Ucrainei”, în timp ce oamenii ardeau de vii. Făptașii au scăpat liberi. Aceștia sunt aceiași naziști care luptă pentru Kiev.

Iată aici o compilație video cu ceea ce s-a petrecut pe 2 mai 2014 la Odesa.

Pe la începutul acestui an, atunci când a început operațiunea specială a Rusiei, și în lauda măcelului susținut de NATO timp de opt ani, Boris Johnson și-a adăugat propriul strigăt de „Slava Ukraini” în numele poporului britanic, atunci când a transmis regimului Zelenski că Marea Britanie este alături de Ucraina și de poporul său. Acesta nu este primul strigăt de „Glorie Ucrainei” al lui Johnson.

La 24 august 2019, el a salutat „independența” Ucrainei împreună cu John Whittingdale, președintele grupului interparlamentar pentru Ucraina, Robert Brinkley, ambasadorul britanic în Ucraina (2002-2006), Michael Fallon, membru al Camerei Comunelor, baroneasa Alison Suttie, membru al Camerei Lorzilor, John Grogan, membru al Camerei Comunelor, Julian Edward George Asquith, conte de Oxford și Asquith, Jonathan Djanogly, membru al Camerei Comunelor, Orysia Lutsevych, manager al Forumului ucrainean, ChathamHouse, Andrew Foxall, director de cercetare pentru Societatea Henry Jackson și Pauline Latham, membru al Camerei Comunelor.

Împreună au repetat, rând pe rând, versurile a ceea ce se pretinde a fi imnul național ucrainean de la lovitura de stat care l-a înlăturat pe Viktor Ianukovici, președintele ucrainean legitim ales, pentru a instala regimul marionetă al Occidentului.

Încep să apară detalii conform cărora NATO plănuia de fapt să preia controlul asupra regiunii Donbas împotriva voinței poporului. Și mai îngrijorătoare este speculația că NATO are o unitate ascunsă adânc în măruntaiele fabricii Azovstal. Acest aspect ar însemna cu siguranță că Johnson cunoștea această intenție încă de la început.

Dacă ar fi știut ce se petrece astăzi, părinții mei ar fi stârnit o furtună. Generația lor a petrecut cinci ani luptând împotriva răutăților nazismului. Acum, guvernul meu îl susține cu ardoare. Este aproape de necrezut.

Autor: John Goss

Citiți și:
Dacă Putin va câștiga acest război, va fi învins Occidentul și tot ceea ce reprezintă el
Întrebați-vă și voi cine este agresorul
Un documentar pe care probabil nu-l veți viziona niciodata la TV: «Ukraine on Fire», de Oliver Stone (I)

 

yogaesoteric
21 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More