Haosul fabricat și frica indusă – noua normă în America, întrucât mulți cred că evenimentele orchestrate sunt de fapt amenințări reale

 

Există o nouă normă în America: una a haosului, a războaielor rasiale și a împușcărilor în masă, care se presupune că sunt toate „reale”… bineînțeles, cu excepția cazului în care puteți oferi un munte de dovezi care să demaște firul narativ oficial al mass-media, anunțurile poliției precum și ceea ce „afirmă surse din serviciile secrete”.

La această nouă normă contribuie chiar și multe surse din media alternativă, în intenția de a fi „corecte” și autentice în ceea ce spun. Eroarea majoră de logică a „adevărului presupus”, precum și modul în care aceasta contribuie la înșelăciunea centrală guvernamentală, au fost discutate în acest articol (în limba engleză) despre Cum mici minciuni ascund adevărul obiectiv și simplitatea. Observați cum ni se cere mai mult ca niciodată să acceptăm drept adevăr firul narativ principal prezentat de mass-media, până când (și numai până când) tu, gânditorul independent, vei putea aduna suficiente dovezi pentru a îl demasca.

Această eroare este unul dintre cele mai mari obstacole în calea adevărului și unul dintre cele mai puternice instrumente din operațiunile psihologice folosite pentru a „vinde” fiecare eveniment de tip atac armat orchestrat pe care îl vedem acum la știri în fiecare zi. Această eroare permite trecerea Americii de la o țară de drept, în care exista domnia ordinii, la una a haosului, a fricii, în care asupra publicului larg sunt îndreptate zilnic operațiuni psihologice.

Generația mai tânără (a noului mileniu) poate găsi ceea ce vom prezenta în continuare ca fiind inimaginabil, având în vedere lumea în care trăim astăzi, dar – credeți sau nu – a existat o vreme în care ființele umane din America își puteau planifica un viitor. A fost o vreme în care chiar exista un simț al normalității în jurul nostru, și un simț al justiției și responsabilității la nivelul guvernului, chiar dacă în mare parte exista de fapt doar o percepție a acestuia.

Cândva oamenii aveau o viață privată personală (sau măcar un simț al ei), care se deosebea de viața publică. A existat chiar și o vreme în care puteați planifica în mod confortabil să călătoriți aproape în orice loc din lume, mai ales în Statele Unite, pentru afaceri sau de plăcere, fără a trebui să vă preocupați de „terorism” sau de alte operațiuni psihologice de atacuri în masă, șoferi de camioane ale terorii, de lunetiști sau de încarcerări.

De asemenea, nu trebuia să vă faceți griji cu privire la un stat polițienesc violent, puncte de control, camere de supraveghere, roboți ucigași, spionaj guvernamental și frică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână – moartea și distrugerea fiind puse în prim plan de știrile mass-media. Cu alte cuvinte, exista un sentiment de ordine, pe care mulți dintre noi încă îl mai țin minte – și ne amintim exact cum se simțea.

Evident, cineva nu poate să ducă dorul sau să tânjească după zilele pe care nu le-a trăit niciodată. Această deconectare pe care generația tânără o are față de ceea ce unii numesc „zilele bune de altădată” este importantă în marea schemă a lucrurilor, deoarece acest haos este tot ceea ce această generație cunoaște și este un exemplu grăitor de neajutorare învățată. Pentru prima dată în istoria americană modernă, există o generație care nu știe cum arată ordinea, calmul și pacea. Generația tânără nu știe cum este să nu fim în război, sau chiar să fim într-un război care are scenarii realiste pentru o posibilă dată de încheiere.

Iar acum, odată cu elita conducătoare care se mișcă mai repede ca niciodată ca să implementeze noua ordine mondială, suntem martorii unui nou nivel de haos și frică ce devine încetul cu încetul noua normă. În special tinerele generații sunt făcute să creadă că această normă este inevitabilă, și că ea este noua realitate. Mulți oameni ar fi de acord că expresia „în mod flagrant agresivă” este o modalitate bună de a descrie natura ordinii mondiale a cabalei, care ne este impusă tuturor, atât în SUA, cât și pe întreaga planetă. Toată lumea o simte… și cu toții o vedem cu propriii noștri ochi.

Cu toții suntem martorii unei încercări de instaurare a guvernului global și mulți oameni fac tot ceea ce pot pentru a opri acest proces, inclusiv prin distribuirea de informații autentice, necenzurate. Evenimentele se desfășoară mai repede decât oricând. În paralel cu ceea ce se petrece în America, președintele Rusiei Vladimir Putin ține discursuri urgente unul după altul, avertizând despre realitatea care este pe cale să devină o cale „ireversibilă” către „războiul nuclear” din cauza agresiunii și insolenței neîncetate ale NATO-SUA. Haosul, în trecut aproape exclusiv limitat la Orientul Mijlociu, și cu care am devenit atât de obișnuiți vizionându-l la televizor, este transferat încet, dar sigur, în Statele Unite, cu fiecare eveniment orchestrat, de tip operațiune psihologică Gladio B, organizat unul după celălalt. Haosul nu mai este ceva ce se petrece la mii de kilometri distanță.

Se petrece în America, și totodată în Europa, și spunem „haos” pentru că, spre deosebire de operațiunea Gladio, care a avut loc în Italia în principal între anii 1960-1990, actuala așa-numită operațiune Gladio B (pe care unii o numesc de mulți ani Nordwood II) este mult mai sofisticată. Gladio B, spre deosebire de Gladio (A), se desfășoară într-o eră de teroare psihologică în masă și de înșelăciune devenită posibilă cu ajutorul tehnologiei, a propagandei legalizate, a grupărilor teroriste false precum ISIS și a unui scenariu clar de sfârșit al jocului în care elita conducătoare știe că punerea în scenă a unui „atac” are același efect ca desfășurarea unui atac real în stil Gladio.

Cu alte cuvinte, puțini au în vedere existența Gladio B într-o epocă extrem de tehnologizată a inteligenței artificiale, post Jade Helm (exerciții militare extensive care au avut loc în SUA în 2015) și puțini iau în considerare faptul că se recurge la operațiuni mult mai sofisticate de această dată. Însăși viteza la care sunt acum orchestrate evenimentele reprezintă o provocare pentru căutătorii de adevăr și pentru mijloacele alternative de informare, care acum trebuie să se ocupe de probleme cum ar fi:
– „Câte operațiuni de tip steag fals și câte evenimente orchestrate din culise putem acoperi în același timp?”;
– „Cum să-i convingem pe cei care încă nu sunt conștienți de aceasta că evenimentele sunt orchestrate unul după celălalt?”;
– „Cum să-i convingem pe ceilalți că tot ceea ce văd și aud la televizor este o minciună?”;
– „Deoarece nu vreau să greșesc în legătură cu afirmațiile legate de un eveniment, poate că este mai bine să nu spun nimic despre acest eveniment sau despre un altul”.

Toate acestea pot părea nebunii, dar, din nefericire, este realitatea pe care o trăim acum, din cauza vitezei cu care elita conducătoare își impune agenda malefică asupra omenirii. Pentru prima dată în istoria americană, seria în curs de desfășurare a evenimentelor orchestrate, a împușcărilor asupra mulțimii și a atacurilor teroriste care sunt de fapt operațiuni psihologice menite să perturbe viețile tuturor și să insufle teamă și dezordine, se derulează acum aproape în fiecare zi.

Campania operațiunilor psihologice a inclus presupusul atac armat de la Baton Rouge, Louisiana. „Povestea” acestui atac armat – care a fost de fapt o operațiune psihologică – este una în care numărul de polițiști uciși s-a schimbat de mai multe ori pe parcursul zilei de duminică, 17 iulie 2016, de la 3 înapoi la 2, apoi iar la 3, apoi iar la 2 și așa mai departe. Mass-media a continuat să ruleze același film neclar, irelevant, și de această dată nu au existat actori de criză în stilul Orlando care să spună „povestea” și să fie prinși apoi în contradicții și minciuni.

Și în mod curios, unul dintre șefii poliției a ținut o conferință de presă în acea duminică (17/7/16), unde aproape că a citit din exact același scenariu ca și Lt. Paul Vance după evenimentul – operațiune psihologică de la Sandy Hook, avertizându-i pe toți să nu să ia în considerare nimic despre respectivul eveniment ca fiind adevărat și real, decât dacă el însuși sau unul dintre angajații săi de la departamentul de poliție din Baton Rouge confirmă că este adevărat. Acesta este un exemplu clasic de control al informațiilor în stilul Sandy Hook.

Guvernul fără scrupule din SUA a ajuns deja să pună în scenă în mod sălbatic evenimente orchestrate unul după altul – fiind toate operațiuni psihologice – pentru a ține atenția maselor departe de nelegiuirile și crimele săvârșite de guvernanți. Dacă terorista și criminala de carieră Hillary Clinton a scăpat nepedepsită după crime de nedescris pe care le-a comis, este limpede pentru toți că nu mai există un stat de drept și că oligarhii (Clintonii) pe care ei (elita satanică care conduce planeta din umbră) doresc să-i aducă la putere sunt cu mult mai presus de lege. Acesta este genul de știri pe care ei nu doresc să le auziți, și acesta este un alt motiv pentru haosul și frica pe care le răspândesc.

Haosul și frica în care America se scufundă îi marchează sfârșitul, populația așteptând terorizată următorul „eveniment” care să fie urmat rapid de un altul, și așa mai departe. Cu toate acestea, puțini realizează că terorismul sponsorizat de stat se desfășoară în mai multe forme, combinând în mod potențial diverse realități: operațiuni steag fals de tip Gladio B executate de agenți operativi, de provocatori și de „marionete”, evenimente de terorism psihologic orchestrate în întregime și eventuale evenimente mixte.

Totuși, toate aceste evenimente prezintă multe semne caracteristice unui eveniment planificat într-un fel sau altul și le lipsește toată realitatea spontană organică la care ne-am aștepta într-un scenariu real.

Sedimentarea operațiunilor psihologice și a comportamentului condiționat

Pentru a compensa lipsa realității, primim relatări detaliate făcute de actori de criză, conferințe ale polițiștilor care pretind că sunt singura sursă de informare adevărată (gândiți-vă la Lt. Paul Vance și la atacul – operațiune psihologică de la Baton Rouge), recreări virtuale ale „realității” înscenării (Orlando), cântece scrise despre „jucătorii” implicați (Sandy Hook), înregistrări video foarte distorsionate (atacul cu camionul de la Nisa, Franța, atacurile de la Paris), filme despre respectivul eveniment, discursuri prezidențiale și așa mai departe.

În plus față de toate acestea, avem de-a face cu un pachet de termeni de „nou-vorbă”, cum ar fi „trăgător activ”, „simulări de atacuri ale unor trăgători activi”, „împușcări în masă”, „lup singuratic”, „teroare internă”, „afirmă sursele”, „manifest”, „încarcerare”, chiar și expresii precum „inspirat de ISIS” și așa mai departe. Toți acești termeni fac parte din operațiunea psihologică ce contribuie la haos, confuzie, minciuni și frică.

Odată cu evenimentele – operațiuni psihologice de instalare a haosului, populația este acum condiționată să se aștepte la discursuri prezidențiale după fiecare astfel de atac armat. De asemenea, oamenii au fost condiționați să aibă candidați la funcția de președinte care iau poziție referitor la evenimentele de tip steag fals în sensul autentificării realității amenințării constituite de respectivele evenimente.

Demn de a genera o îngrijorare profundă este faptul că o mare parte din presa alternativă pare acum că și ea „înghite” numaidecât realitatea acestor evenimente orchestrate, chiar și după ce s-a văzut cât de false au fost versiunile oficiale ale atacului armat de la Sandy Hook, atacului cu bombă din Boston, împușcarea reporterului unei televiziuni din Virginia, Charleston, Orlando și alte evenimente. Acesta este unul dintre cele mai deranjante fapte legat de toate aceste situații.

Pentru a stopa haosul, întrebați-vă: puteți gestiona realitatea dacă se dovedește că toate aceste evenimente sunt de fapt puse în scenă? Puteți face față acestei idei? Dacă nu puteți, atunci sunteți deja pregătiți pentru a fi păcăliți.

În cântărirea adevărului cu privire la aceste evenimente, este necesar să nu comiteți eroarea de raționament de tipul „totul sau nimic”, care presupune fie să credeți că dacă cineva chiar a murit, atunci evenimentul este „real”, fie să credeți că dacă cineva susține că „nimeni nu a murit” iar voi credeți totuși că cineva a murit, atunci persoana care susține că nimeni nu a murit greșește în legătură cu tot ceea ce afirmă.

Realizați că totul este abil orchestrat, că ei (elita satanică ce conduce planeta din umbră) pot amesteca eventual evenimentele în mod deliberat pentru a genera confuzie pentru cei care caută să afle adevărul. Evenimentul Orlando, de exemplu, a avut mai multe segmente care parcă strigau „vă rog să expuneți această înșelătorie”, ca și cum ar fi vrut să vedeți falsul.

Cel mai important, realizați că toate aceste evenimente de tip atac armat au un motiv politic și sunt toate planificate de cei aflați la putere, în diferite moduri (trăgători controlați mental, provocatori, actori de criză, „marionete” plătite și multe altele), chiar și în modalități pe care nu ni le putem imagina.

Încetați să mai credeți că aceste evenimente sunt atât de „reale” și nu mai cădeți în plasa minciunilor pe care vi le spun cei care controlează informația. În vremurile în care trăim, nu există niciun motiv să credem că vreunul dintre aceste evenimente au cea mai mică legătură cu realitatea, până când nu vedeți dovezi ușor de verificat, fără niciun secret.

Încetați să mai gândiți că un eveniment nu este orchestrat pentru că ați văzut un doctor, sau un ofițer de poliție, sau pe mama unui fotbalist afirmând realitatea evenimentului la televizor. Dacă astfel de argumente este tot ceea ce este necesar pentru a vă păcăli, atunci vă aflați în dificultate.

Este timpul să vedem imaginea de ansamblu înainte de a fi prea târziu și să oprim nebunia în care este condusă America, și întreaga lume, întrucât toate formele de securitate pe care le percepem, ordinea și calmul se erodează lent sub ochii noștri. Realizați că acest haos de masă este deliberat.

După cum a spus George W. Bush, scopul este să aducă „ordine din haos”. Să ne asigurăm că „ordinea” care provine din acest haos actual este o ordine adevărată, care îi va alunga de la putere pe toți cei care au săvârșit crime de nedescris (familiile Bush, Obama și Clinton) și va elimina acești teroriști din viața noastră pentru totdeauna.

Fără îndoială, acești criminali nu merită mai mult decât sentințe de închisoare pe viață. În curând, America și lumea întreagă vor trebui să se confrunte cu această realitate șocantă, și cu cât ne ia mai mult timp să realizăm care este de fapt adevărul, cu atât mai rău ne va fi tuturor.

Răul trebuie să fie pedepsit, iar timpul să ne trezim din vraja haotică pe care elitele satanice o creează este acum, înainte de a fi prea târziu. Încetați să vă mențineți în realitatea creată de ei și deveniți propria dvs. organizație care culege în mod inteligent informații de actualitate necenzurate. Apoi coroborați dvs. înșivă fapte pe deplin verificabile și vedeți încotro vă conduc.

Când veți face cu adevărat aceasta, veți descoperi că evenimentele pe care le-ați considerat a fi veritabile sunt departe de a se dovedi reale. În sfârșit, atunci veți realiza această „realitate presupusă” despre care vorbim.


Citiți și:

Masacrul de la Sandy Hook, Newtown, Connecticut – 14 decembrie 2012

Dat de gol şi dovedit fără urmă de îndoială: guvernul francez a înscenat atacurile din Paris

Operațiunea Gladio și farsa terorismului musulman prin operațiuni sub steag fals

 

yogaesoteric
2 martie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More