Înainte să ajung la acest curs de YOGA nu îmi închipuiam că DUMNEZEU mă iubeşte atât de mult

Am ajuns la curs prin intermediul mamei mele care este în anul 16. Eram foarte curioasă să aflu ce se petrece cu noi după ce părăsim planul fizic şi o întrebam mereu pe mama. Ea îmi răspundea că cel mai bine este să vin la curs ca să aflu eu însămi.
YOGA a adus o mare transformare în viaţa mea. Toate tehnicile care îmi sunt puse la dispoziţie în cadrul acestui curs mă ajută, într‑un mod autentic, să îmi cunosc potenţialul fiinţei şi să îl valorific. Prin toată cunoaşterea care îmi este oferită la acest curs, învăţ în fiecare zi să nu mă mai amăgesc, să privesc adevărul în faţă, chiar dacă de cele mai multe ori adevărul doare, să îmi asum propriile acţiuni, drumul meu în această existenţă.

Cursul de YOGA îmi dăruieşte înţelegerea faptului că iubirea pe care ne‑o dorim cu toţii atât de mult este mai vie decât orice ne‑am putea noi imagina, că nu este ceva ce va veni în viitor şi va fi perfect, ci este chiar acest moment prezent, care izvorăşte din cea mai dulce puritate şi cea mai intensă pasiune. De asemenea, la acest curs am învăţat că iubirea este iertare, blândeţe, răbdare.

Sincer, nu îmi închipuiam înainte să ajung la acest curs de YOGA că DUMNEZEU mă iubeşte atât de mult. Acum Îl simt atât de bun şi de blând, cum mă susţine şi mă încurajează şi are încredere în mine ca un Tată Ceresc iubitor. Ghidul nostru spiritual este o fiinţă extraordinară care m‑a ajutat şi mă ajută pe mine, ca şi pe mulţi alţi colegi ai mei, şi îi mulţumesc extraordinar de mult căci prin intermediul său simt cum acţionează şi cum mă iubeşte Conştiinţa Divină.

Pot spune că, pentru mine, faptul că am învăţat la acest curs despre continenţa sexuală este ceva esenţial, fără de care nu aş mai putea trăi acum. Am învăţat cum să îmi accept propria sexualitate într‑un mod armonios şi înţelept. Obişnuiam să îmi reprim şi să îmi neg această energie sexuală, pentru că nu o înţelegeam şi astfel nu o controlam. Dar acum am descoperit că tocmai această energie sexuală înţeleasă şi folosită într‑un mod înţelept, divin, sacru, cu transfigurare şi continenţă îmi dezvăluie faţete şi profunzimi ale fiinţei, ale conştiinţei mele, care nu bănuiam că există. Este un miracol divin pentru sufletul meu această cunoaştere despre TANTRA pe care am întâlnit‑o la acest curs de YOGA şi doresc din tot sufletul ca toţi oamenii să se bucure de fericirea şi împlinirea pe care o poate aduce practica continenţei sexuale cu transfigurare şi consacrare.
 
L.R., anul 8 de yoga

 
Fragment preluat din cartea Un dosar complet al unei analize comparative: Este YOGA o sectă sau o cale spirituală?, de profesor yoga Gregorian Bivolaru şi conf. univ. dr. Monica Dascălu, publicată la Editura Shambala, tipărită de Ganesha Publishing House
 
 

Citiți și:

La hotarul dintre viaţă şi moarte. Copiii povestesc despre lumea de dincolo

Câteva secrete ale fericirii


 


 

yogaesoteric

02 aprilie 2013

 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More