Întregul Univers participă la Sărbătoarea Învierii

Paştele este sărbătoarea mea preferată, mă face să mă simt foarte fericită, uşoară şi îmi arată un sens tainic al existenţei pe Pământ, plin de mister şi seninătate. Mai mult decât de Crăciun, simt că de Paşte primesc cadoul mult aşteptat.

Eram entuziasmată să realizez meditaţia de evocare în AKASHA a Învierii lui Iisus Hristos dar nu mă aşteptam la ceva anume. Pe tot parcursul meditaţiei, starea de bucurie şi sărbătoare a fost continuă, ca un fundal. 
 
La începutul exemplificării am fost proiectată într-un alt timp, simţeam atmosfera specifică Galileei pe vremea învierii lui Iisus. Sentimentul era pregnant şi mă simţeam ca suspendată într-un fel de spaţiu.

Apoi am perceput că eram împreună cu ghidul spiritual în plan subtil şi făceam meditaţia faţă în faţă, ţinându-ne de mâini. Mai întâi mi-a arătat, ca într-un joc, eternul prezent al existenţei mele, iar pe urmă parcă mi-a spus: „Acum hai şi mai sus”. Mai întâi m-am ridicat în plan subtil deasupra casei, apoi şi mai sus, pentru ca să pot observa sărbătoarea din mai multe perspective. M-am simţit în scurt timp la Ierusalim, participând la sărbătoarea Învierii cu cei de acolo. Apoi m-am raportat şi la un alt centru important al ortodoxiei, în Grecia: Muntele Athos. (Aşa am fost inspirată pe moment, nu m-am gândit de la început la toate acestea.) Era foarte frumos, trăiam la unison starea specifică acestei sărbători. După un timp, mi s-a dinamizat o anumită stare în inimă pe care o trăiam împreună cu unii dintre cei de acolo care îl iubeau pe Iisus şi erau foarte elevați, fiind caracterizați de o stare de sfinţenie. Era ca o lume mică în care se întâlneau cei care simţeau astfel.

După aceea am perceput cum Iisus trece printr-un plan situat aproape de Pământ, unde este mai întuneric, acest plan fiind ca un fel de tărâm al decedaţilor, pe care îl şi exorcizează în acelaşi timp şi se ridică deasupra lui.

Către mijlocul meditaţiei am simţit cum mă resorb intens în centrul suprem, SAHASRARA. Totodată, m-am înălțat deasupra planetei, iar apoi am fost proiectată şi mai mult în spaţiul cosmic, departe. Atunci mi-am dat seama cu uimire că El se întorcea acasă, de unde venise. Era fericirea regăsirii. Am simţit cum sfere de existenţă gigantice, extrem de evoluate spiritual, se bucurau, îi veneau în întâmpinare. Am trăit stări de libertate şi fericire extraordinare la nivelul lui AJNA CHAKRA şi SAHASRARA. În acel plan foarte elevat era ca o mare sărbătoare, într-un anume fel specific. Și apoi ecourile jertfei lui Iisus și ale sărbătorii învierii Lui au ajuns în centrul Universului. A urmat o perioadă de nemişcare şi din centrul Universului au început să vină valuri de răspuns la ceea ce tocmai se petrecuse. Legi şi impulsionări divine noi erau transmise de acolo. Apoi ceva, o lege dumnezeiască a transformat definitiv Pământul. Am simţit cum se înfiripa pe această planetă Creştinismul şi istoria divină a lui Iisus, modulate după faptele şi existenţa Sa.

În încheierea meditației am simţit cum pe Pământ lupta dintre bine şi rău continuă.


O., grupa 14 de yoga, Bucureşti


Citiți și:

Prin meditaţie yoghină mi s-a revelat măreţia lui Iisus

Capitolul 76, vol. XI. Învierea şi înălţarea lui Iisus

 

yogaesoteric
18 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More