Islanda, țară cu peste 85% din populația peste 16 ani complet vaccinată, obligată să reintroducă restricțiile datorită creșterii contaminării covid

Islanda, care a fost una dintre primele țări din lume care a ridicat restricțiile sanitare pentru călătorii vaccinații, a fost nevoită mai apoi să reintroducă restricțiile pentru a face față unei creșteri accentuate a cazurilor covid-19.

Peste 85% din populația peste 16 ani din această țară este complet vaccinată. Datorită acestui fapt, Islanda își ridicase toate restricțiile interne încă din luna iunie, pretinzând o premieră în Europa.

Dar începând cu 12 iulie, insula se confruntă cu o creștere accentuată a cazurilor covid-19.

Vaccinarea a progresat deosebit de bine în Islanda și ne putem felicita pentru asta”, a declarat Katrin Jakobsdottir, prim-ministru la televiziunea publică, înainte de a adăuga: „Cu toate acestea, este necesar să luăm măsuri pentru a atenua situația actuală.”

În prezent se menține o incidență ridicată a cazurilor noi de covid, media pe 7 zile fiind de 118 cazuri noi, la o populație de 366.000 de locuitori.

Concluzia evidentă este că vaccinurile chiar nu sunt bune de nimic, ba dimpotrivă.

Citiți și:
Efectul pervers al covid-19: viitorul val de cancer din Europa
Operațiunea Coronavirus: Tendințe
O piatră de poticnire pentru Fauci și Arafat: De ce covid-19 se răspândește în țările cele mai vaccinate

 

yogaesoteric
11 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More