La spirala de hiatus, Kalki Avatar s-a manifestat pentru mine într-un mod copleșitor, transmițându-mi un mesaj la care este bine să luăm aminte

În cadrul taberei spirituale yoghine de vacanță de la Costineşti, 2013 au fost prezentate in extenso aspectele referitoare la KALKI AVATAR, fiind oferită inițierea în MANTRA de comuniune cu această emanație divină. După această tabără, domnului profesor yoga Gregorian Bivolaru i-a fost transmisă relatarea unei trăiri spirituale excepționale, de comuniune profundă cu KALKI AVATAR, care vine să confirme încă o dată valoarea extraordinară a școlii noastre de yoga și a inițierilor spirituale ce sunt oferite în cadrul ei.

Înainte de a vă prezenta această mărturie, precizăm, mai ales pentru cei care nu știu, câteva elemente referitoare la KALKI AVATAR.
În tradiția spirituală orientală se afirmă că în perioadele de maxim declin al umanității, Dumnezeu, în aspectul său de menținător al Creației, VISHNU, coboară în lume ca AVATAR, pentru a restabili armonia și pentru a impulsiona ființele umane să se reorienteze spre adevăratele valori morale și spirituale. Astfel, la sfârşitul lui KALI YUGA (epoca întunecată în care ne aflăm) va apărea pe pământ KALKI AVATAR, cel de-al zecelea AVATAR al lui VISHNU și ultimul în acest ciclu evolutiv al omenirii, el fiind totodată și primul ghid spiritual al următoarei epoci, SATYA YUGA, cea a înfloririi spirituale (echivalentă celor „1000 de ani de pace” anunţaţi în Biblie). Nașterea, viața și misiunea spirituală a lui KALKI AVATAR sunt descrise în amănunțime, ca și cum deja s-ar fi petrecut, în tratatele KALKI PURANA și BHAVISHYA PURANA.

Vă oferim în continuare relatarea doamnei Stanciu Evonela, cursantă yoga din Bucureşti, referitoare la revelaţiile ce i-au fost făcute de către KALKI AVATAR în timpul meditaţiei în spirală yang realizată cu ocazia momentului de hiatus anual din 2013:

„La începutul spiralei am simţit că se petrece ceva în interiorul meu – simţeam un dor de Dumnezeu care mă copleşea până la lacrimi, apoi la nivelul inimii se manifesta un foc care îmi lumina tot interiorul trupului; aveam o stare sufletească cum nu mai experimentasem până atunci. Vă mărturisesc cu toată sinceritatea că Îl simţeam pe Dumnezeu Tatăl în toată fiinţa mea. Îmi curgeau lacrimile de atâta iubire şi fericire. Am simţit pe tot parcursul acelei spirale prezenţa lui Grieg şi a lui KALKI AVATAR.

KALKI era de o frumuseţe colosală şi îi simţeam forţa şi puterea lui care te lăsa fără cuvinte. La un anumit moment, mintea a început să îmi pună piedică în meditaţie, să nu mă pot abandona suficient, zicându-mi că nu îi ştiu MANTRA şi nici nu ştiu cum arată. (Deși am fost selectată, nu am putut participa la inițiere datorită unor probleme personale.) Abandonându-mă mai mult în meditaţie, am îndrăznit să-l întreb pe KALKI AVATAR de ce şi cum tocmai eu puteam să îl văd şi să îl aud şi dacă este adevărat. O clipă nu a răspuns, apoi mi-a spus că este voia lui să îl văd şi să îl aud, și să iau bine aminte la cuvintele lui. Mi-a zis că a venit pentru că nu mai suportă atâta rău pe pământ, pentru că nu ne iubim şi nu ne ajutăm suficient unii pe alţii, chiar noi care suntem prezenţi acolo, la acea mare adunare. Îmi spunea că nu Îi oferim lui Dumnezeu Tatăl primul loc în viaţa noastră.

După aceea mi-a vorbit despre Grieg, spunându-mi că este o mare graţie de la Dumnezeu că îl avem pe el ghid spiritual, învăţându-ne numai lucruri bune şi benefice, dar că mulţi dintre noi, cei de acolo [de la spirală – n.r.], nu suntem capabili să ne deschidem sufletul suficient şi să punem în aplicare tot ceea ce Grieg ne-a învăţat şi ne învaţă. A spus să avem întotdeauna o mare încredere în Grieg şi să fim aproape de el (de Grieg) pentru că misiunea lui este foarte înaltă aici pe pământ. «Voi veni cât mai curând să vă ajut, dar totul depinde de voi, cât de bine şi cât de mulţi veţi fi pregătiţi şi deschişi sufleteşte să mă puteţi primi». Apoi mi-a mai zis încă o dată: «Iubiţi-vă unii pe alţii şi ajutaţi-vă, fiţi mereu aproape de el (arătând către Grieg)!».
După aceea am auzit că se spunea la microfon «vă rog să reveniţi», semn că meditația se încheiase.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot, lui KALKI AVATAR şi ghidului nostru spiritual, Grieg pentru toată dragostea şi iubirea, pentru toată graţia pe care am avut onoarea să se reverse asupra mea.

Vă mărturisesc că după aceea viaţa mea a luat o altă întorsătură. Cu toate că mă mai confrunt cu unele probleme de sănătate, văd viaţa mult mai frumoasă, înţeleg mai bine jocul divin şi mă străduiesc să-I ofer lui Dumnezeu Tatăl primul loc în viaţa mea și să am putere să-I mulţumesc pentru tot ce face pentru mine, mă străduiesc să îmi ajut semenii şi să îi iubesc cât pot de mult.
Vă mulţumesc că existaţi şi pentru tot ceea ce m-aţi învăţat! Vă îmbrăţişez cu mult drag.”

Citiți și:

În tabăra de la Herculane din acest an, am trăit un mare miracol

Miracole care să îi convingă în sfârșit pe cei sceptici. Dumnezeu ne face semn

Încotro ne îndreptăm sau şansa evoluţiei spirituale în KALI YUGA


yogaesoteric
2 iunie 2013

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More