Mărturia unui canadian de 34 de ani după a treia doză de Moderna: „Am făcut stop cardiac, am avut insuficiență respiratorie și renală, paralizie, leziuni ale nervilor și lipsă de activitate cerebrală”

Pe 18 februarie 2022, la ora 10 am fost vaccinați cu a treia doză de Moderna (primele două doze au fost tot Moderna).

A doua zi dimineața, logodnica mea a început să aibă palpitații, dureri în piept și dificultăți de respirație, așa că am adus-o la urgență. Din cauza regulilor covid, nu am putut rămâne la spital și am plecat acasă.

În timp ce ea era investigată medical la spital, în cea mai mare parte a zilei eu am rămas întins pe pat pentru că mă simțeam puțin dezorientat, dar nu am dat importanță, gândindu-mă că poate nu am dormit bine cu o noapte înainte.

Logodnicei mele i-au făcut EKG și au văzut că are tahicardie, așa că i-au dat niște pastile. Apoi i-au făcut o ecografie și i-au spus că îi vor da pastile pentru o inflamație ușoară a inimii. A fost externată de la spital după-amiaza, am luat-o în jurul orei 17.

În unele zile este în regulă, în altele este mai grav. Problema cu sistemul medical de aici: dacă nu ești în prag să mori, nu le pasă. Nu i-au dat niciun medicament pentru a-i controla ritmul inimii, presiunea arterială anormală.

Toți medicii au spus că starea ei este puțin ciudată, dar îi tot spuneau că e normal după vaccin. După a treia doză de vaccin, pe care l-a primit odată cu mine, a avut nereguli ciudate ale inimii. Dar ei vor continua să numească asta o coincidență.

În jurul orei 19 am început să gătim cina și am început să simt dureri în piept destul de severe. Mi-am luat tensiunea arterială și am avut 156/95 (ulterior a fost si mai ridicată). Cu mult mai mare decât în mod normal.

În acel moment am început să amețesc. M-am întins pe canapea și i-am spus logodnicei mele să cheme o ambulanță. În timp ce erau pe drum, am putut să mă ridic, să eliberez spațiu pe hol pentru targă și să închid câinii într-o altă încăpere.

Când paramedicii au sosit la parter (locuim într-un apartament din centrul orașului Montreal), logodnica mea le-a spus: „Am luat rapelul Moderna ieri”. Paramedicii au urcat apoi la etaj, mi-au făcut un EKG și mi-au spus imediat „Domnule, nu intrați în panică, tocmai ați avut un atac de cord ușor”. Mi-au dat niște pastile și m-au ridicat pe targă. Cred că drumul până la spital nu a durat mai mult de 3 minute.

Situația a început să devină neclară din acel moment. Ușile s-au deschis și văd că sunt așteptat de o echipă de o duzină de cadre medicale. M-au dus imediat la urgență. După aceea îmi amintesc două elemente: am văzut-o pe logodnica mea venind să mă vadă și apoi că mă aflam într-o altă cameră cu IV-uri.

Nu-mi amintesc când mi-au schimbat hainele. M-au izolat în timp ce așteptau să iasă rezultatele testului covid. În acea perioadă se pare că trimiteam mesaje și selfie-uri familiei mele. Nu-mi amintesc să fi făcut nimic din toate astea. Deși rapoartele medicale spun că eram conștient.

Nu eram conștient de ceea ce spuneam. Următorul element pe care mi-l amintesc au fost o serie de vise (amestecate cu ceea ce cred că a fost raiul).

Îmi amintesc, de asemenea, că am deschis ochii și am simțit că jumătate din față începe să se lase încet (paralizie temporară). Medicii strigau la mine „Domnule, vă simțiți brațul?” etc.

Am crezut că este un vis, dar câteva săptămâni mai târziu, când m-am trezit, neurologii mi-au spus că acestea chiar s-au petrecut. A doua zi starea mea a început să se deterioreze. Eram în comă și bătăile inimii au început să scadă, nu au avut de ales decât să mă pună pe un ECMO. Este practic o mașină care menține circulația sângelui în trup, îl oxigenează și respiră pentru mine. Este cea mai agresivă formă de susținere a vieții. Aparatul m-a ținut în viață, deși nu este conceput ca un suport permanent al vieții.

Spitalul a decis să mă transfere la un spital mai mare din apropiere, deoarece aveau o secție de cardiologie mai dotată. Medicii au crezut că s-ar putea să am nevoie de un transplant de inimă. Situația se prezenta grav.

La un moment dat, ECMO a avut o defecțiune și am început să sângerez dintr-una dintre zonele unde mi-au atașat tuburile (procedura implică deschiderea zonei pelviene pe ambele părți și atașarea unor tuburi groase la anumite artere pentru a devia fluxul de sânge în afara trupului către ECMO pentru a-l oxigena). Am început să pierd sânge destul de mult, cred că s-au pierdut 2 unități de sânge, iar echipa medicală „alerga ca găinile fără cap” (conform unei asistente) făcându-mi transfuzii în timp ce tensiunea arterială a scăzut drastic. Chiar în acel moment mama era acolo și a asistat la tot ce se petrecea, în timp ce personalul medical aștepta să vină transportul să mă ducă la operație.

Mama a vrut să plece și o asistentă a reținut-o spunându-i „nu, rămâi”. Probabil că asistenta credea că voi muri și dorea ca mama mea să fie acolo.

Transportul întârzia, așa că medicii și asistentele au decis să mă împingă ei înșiși în sala de operație, întrucât nu mai era timp de așteptat.

În timpul acelei operații am pierdut mai multe unități de sânge și atunci cred că am murit. Luni mai târziu am cumpărat toate revistele medicale doar pentru a afla dacă am avut vreun deces clinic raportat. Și am aflat că am avut, după acea operație am fost resuscitat.

Vreau să menționez că nu eram o persoană foarte religioasă (eram cel mult spirituală), nu mi-am imaginat niciodată cum va fi viața de apoi.

Când eram dus de urgență la operație, am început să-mi pierd cunoștința, nu aveam nicio idee că voi muri la un moment dat. Nu m-am gândit atunci că acestea pot fi ultimele mele minute conștiente pe pământ.

Câteva zile mai târziu, inima mea a început să-mi bată din nou singură. După alte câteva zile am început să respir încet pe cont propriu, așa că au eliminat ECMO și au decis să reducă medicamentele pentru a vedea dacă mă trezesc.

Neurologii mi-au evaluat creierul și i-au spus mamei că există puțină spre zero activitate cerebrală. Câteva zile mai târziu am început să dau semne de trezire și de a încerca să comunic cu cei din jur, deși nu eram încă pe deplin conștient.

Apoi îmi amintesc că m-am trezit și am știut că supraviețuisem.

M-au extubat, iar primele cuvinte pe care i le-am spus mamei mele a fost „Am murit și am văzut viața de apoi”.

În timpul acelei proceduri am avut o reacție alergică la lidocaină, nu puteam să respir bine.

O rană a rămas deschisă și am avut nevoie de asistente care să o curețe și să o panseze luni de zile, chiar și după ce am plecat de la spital. Asistentele mă vizitau zilnic acasă pentru a mă trata.

Au trecut peste 6 luni de la spitalizare și inima mea este considerată „normală”, deși am niște mici cicatrici și cardiologii mi-au spus că nu cunosc efectele pe termen lung ale unor astfel de cicatrici.

După un tratament atât de intensiv, este un miracol că îmi revin. Acum particip la un program de cercetare cardiovasculară pe o perioadă de 10 ani, în care cu sângele meu îmi pot reface țesutul inimii. Sperăm că va duce la noi descoperiri în tratamentele cardiovasculare.

Câțiva medici din spital au recunoscut că toate problemele mele au fost cauzate de cea de-a treia doză de vaccin Moderna, în timp ce alții au refuzat chiar să vorbească despre aceasta (schimbau subiectul sau evitau întrebarea), deși spitalul mi-a dat o scrisoare în care se spune că nu mai aveam voie să iau niciun vaccin Moderna.

Au mai spus că nu au găsit nicio explicație pentru tot ceea ce mi s-a petrecut. În prezent, ei caută boli mitocondriale.

Am fost un fel de caz celebru în spital, deoarece echipele medicale erau nedumerite de ce mi s-au petrecut toate astea.

Pentru că nu au găsit nicio altă cauză [înafara vaccinului, n.n.], mi-au spus că nu au de ales decât să raporteze cazul meu guvernului. Oficialii guvernamentali m-au sunat și mi-au spus că așteaptă să primească tot dosarul medical ca să înceapă o investigație.

Doamna cu care am vorbit a spus: „Am auzit de cazuri de miocardită după vaccin, dar NIMIC atât de grav ca în cazul tău. Dacă aceasta se datorează vaccinului, chiar este necesar să aflăm de ce.” Nu am mai auzit de ei de atunci.

De asemenea, s-au oferit să oficializeze (să pună o ștampilă guvernamentală) scutirea de vaccin pentru mine, deși au spus că spitalul ar fi necesar să-i contacteze pentru o astfel de solicitare. Încă aștept să îmi răspundă medicii.

Câteva puncte în plus:

  • Am avut convulsii ciudate, deși ei nu sunt siguri dacă au fost chiar convulsii.
  • Am vomitat mult în prima zi de spitalizare.
  • Deliram și țipam la familia mea, a fost necesar să mă imobilizeze în pat. Nu-mi amintesc nimic din toate astea.
  • Am avut miocardită cu celule gigantice.
  • În visele mele simțeam dureri în piept și tot le spuneam doctorilor „să-mi scoată tija de metal din mine”.
  • Am neuropatie și nu pot simți multe părți ale picioarelor și ale coapselor. Poți să mă înțepi, să pui gheață… nu simt nimic.
  • Testele au fost negative pentru orice boală imunitară.
  • Nu am pierderi de memorie.
  • Am probleme la amigdale, probabil de la intubare.
  • Probabil că aș fi putut să mor și sper ca ceea ce mi s-a petrecut să le permită oficialilor să descopere noi pericole legate de vaccinurile ARNm covid.

Citiți și:
235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid
Celebru virusolog care a lucrat și pentru Bill Gates: „Vaccinarea conduce la o circulație amplificată a virusului”
Document al efectelor adverse după vaccinarea cu serul Pfizer. Din totalul de 42.086 de efecte secundare, 1.223 au însemnat moartea

 

yogaesoteric
9 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More