Mărturia unui tată: ,,Copilul meu a fost obligat la școală să se vaccineze pentru a putea juca fotbal. Acum are o afecțiune cardiacă și nu va mai putea face activități fizice”

Un elev în vârstă de 17 ani a dezvoltat simptome ale unei afecțiuni cardiace la aproximativ o săptămână după ce a primit prima doză de vaccin anticovid de la Pfizer și a fost diagnosticat ulterior cu o afecțiune cardiacă, a declarat tatăl său la emisiunea „Fox & Friends”, spune The Defender.

Adolescentul avea deja covid și s-a recuperat, dar i s-a cerut să facă vaccinul pentru a putea juca fotbal.

Tatăl adolescentului, Fabio Berlingieri, a declarat că fiul său a fost vaccinat pe 15 iunie, iar aproximativ o săptămână mai târziu a început să se plângă că îl durea inima.

La început, Berlingieri a crezut că fiul său a făcut o întindere de mușchi de la sport. Dar când simptomele au persistat, l-a dus la o clinică fără programare. Medicii i-au făcut adolescentului un EKG și nu au găsit nimic în neregulă, dar i-au recomandat să meargă la un cardiolog a doua zi. Cardiologul a făcut o ecografie, care, din nou, nu a găsit nimic, apoi a făcut niște analize de sânge.

Li s-a spus că vor trece două sau trei zile până când vor primi rezultatele analizelor de sânge. Când le-au primit, au fost vești proaste.

Au sunat și au spus: « Este necesar ca fiul dumneavoastră să ajungă astăzi la urgențe»”, a relatat Berlingieri. „Am spus că astăzi este balul lui, poate să meargă mai târziu? Ei au spus: «nu, este necesar să meargă acum».”

Nivelurile de troponină ale fiului său erau „peste așteptări”, a explicat Berlingieri, adăugând că fiul său a fost spitalizat pentru câteva zile.

Fiul lui Berlinigieri a ratat balul de absolvire și acum nu poate face „tot ceea ce îi place să le facă”, inclusiv să joace fotbal toamna și să facă surfing.

Ceea ce s-a petrecut, cred, este că oxigenul nu ajunge în acele zone”, a spus Berlingieri. „Așa că este necesar să se vindece, să fie foarte atent să nu facă nimic obositor, astfel încât ritmul cardiac să nu crească și [să-l pună] în pericol de atac de cord.”

Potrivit datelor din Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) al CDC, au existat în total 1.576 de cazuri de miocardită și pericardită între 14 decembrie și 28 iunie. Din aceste 1.576 de cazuri, 1.001 cazuri sunt atribuite Pfizer, 523 de cazuri Moderna și 48 de cazuri vaccinului de la J&J. Și acestea doar până în luna iulie a acestui an.

Citiţi şi:
Și-a făcut vaccinul Pfizer pentru a putea da la medicină, însă la festivitatea de absolvire a liceului a suferit un atac de cord
Ciclistul profesionist Greg Van Avermaet, fost campion olimpic: „Trupul meu luptă cu un inamic necunoscut și ar putea fi vaccinul”
Câți români s-au îmbolnăvit și câți au murit de covid deși erau vaccinați

yogaesoteric
1 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More