Minoritatea globalistă a luat cu asalt presa conservatoare. Măsuri fără precedent luate de Google, Facebook sau Youtube

 

După anul 2004, foarte mulți ziariști conservatori au profitat de independența oferită de mediul online și s-au refugiat pe canale Youtube, bloguri sau site-uri mici.

Donald Trump nu ar fi devenit președinte fără social media și presa independentă, se scrie pe blogul samizdatul.wordpress.com, blog care face o analiză a presei.

În ceea ce privește audiențele, situația presei mainstream a devenit delicată, aceasta fiind efectiv surclasată de apetitul publicului de a afla știrile acelea „fake”, dar reale, din puzderia de surse accesibile grație internetului, scrie sursa citată.

„Că globaliștii au fost prinși pe picior greșit de această alunecare înspre zonele independente, este evident. Nici diversele «corecții» operate de Google prin scăderea rankingului (poziționării în rezultatele motoarelor de căutare – n.n.) în urma modificării algoritmilor nu au reușit să îndrepte situația. Așa că s-a mers mai departe! S-a inventat povestea cu «fake-news» și cu post-adevărul”, se mai spune pe blog, care continuă: „În paralel, a început măcelul pe Facebook, Twitter și Youtube. Platformele online se apără dând vina pe angajați neexperimentați, a făcut-o deja Twitter, o face acum YouTube, angajați care din greșeală au șters conținutul, au închis o pagină, o publicație etc. Cam mulți angajați neexperimentați, totuși.”

Analiza amintește de măsura luată de Facebook în februarie, prin schimbarea algoritmulului. Măsura a afectat o serie de site-uri conservatoare, dar și conturi ale unor utilizatori.

În același timp Youtube și CNN au pornit pe de altă parte războiul cu publicațiile conservatoare, ștergând emisiuni sau blocând canale.

„Mai țineți minte campania iohanist-tefelistă de anul trecut prin care se cerea companiilor să își retragă reclamele de pe Antena 3 ca să falimenteze postul? Să vezi coincidență! Aceeași «familie» de «iubitori ai binelui» și de doritori de cetățeni informați doar unilateral acționează și în America”, se mai spune pe samizdatul.wordpress.com.

Cenzura capăta tot mai multă forță. China se alătură eforturilor globalismului și, cu ajutorul Apple, formează o armată de 10 milioane de oameni care să combată conținutul „ofensator” la nivel global.

Google a angajat 10.000 de persoane care se ocupă de cenzura pe Youtube, de la Southern Poverty Law Centre, centru finanțat de Soros. Angajații sorosiști au închis mii de mai mici canale Youtube cu subiecte creștine, conservatoare, naționaliste, antiglobaliste.

Creatorii de aplicații nu au nicio șansă să ajungă în magazinele online ale celor de la Apple sau Google dacă nu sunt globaliști.

„De ce vor să înăbușe vocile independente? Ca să nu existe nicio opoziție, da, însă în primul rând pentru că globaliștii – și țineți minte asta! – sunt o minoritate. Dar, chiar o minoritate fiind, dispun de fonduri cvasi-nelimitate, pe de o parte, de ticăloși dornici să îi servească, dispun de serviciile secrete care îi protejează și, ca atare, dispun de mijloacele necesare pentru a da impresia că sunt o mare majoritate și că acționează în interesul cetățeanului. Însă, atunci când au competiție nu sunt capabili nici măcar să își lege șireturile singuri. Ei se pot impune doar prin forță. Și doar dacă sunt lăsați”, mai scrie sursa citată.


Citiți și:

Stop urgent pentru cenzura pe internet!!!… Pentru cine lucrează rețeaua Facebook condusă de Mark Zuckerberg?

Fără precedent: Parlamentul olandez votează împotriva cenzurii de la Bruxelles

«Fake News»-urile – un îndelung și cu viclenie pregătit «Breaking News» al sistemului?!
 

yogaesoteric
19 aprilie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More