Multe celebrităţi apar în public cu vânătăi la ochi, semn al vânzării sufletului în cadrul unor ritualuri ale așa-zișilor «Iluminați»

 

 

Unele celebrități, politicieni și lideri mondiali apar în public, în mod regulat, cu vânătăi (pete negre) lângă ochiul stâng (ca şi cum ar fi fost loviţi). Uneori pot să apară cu vânătăi şi lângă ochiul drept, dar regula este apariţia lor la ochiul stâng. Fostul președinte american George W. Bush, Papa Francisc, Prinţul Philip sau David Bowie au fost fotografiați în astfel de ipostaze.

Dar de ce? Îi loveşte cineva? Sau e vorba de altceva la mijloc? Referitor la ipoteza că ar fi fost loviți, se ştie că aceste personalităţi au, de regulă, mai mulţi bodyguarzi care îi păzesc 24 de ore din 24, aşa că pare puţin probabil ca cineva să se poată apropia de ei pentru a-i lovi.

Conform cotidianului Dailymail.co.uk, există adepți ai realității conspirației care afirmă că ochiul stâng învineţit face parte dintr-un ritual de inițiere la nivel înalt în cadrul grupării așa-zișilor „Iluminați”, în timpul căruia aspirantul este forţat să îndure durerea, în încercarea de a deveni mai puternic.

Conform autoarei Sherry Shriner (care a scris cartea Interviu cu diavolul), lideri ai lumii, vedete de televiziune şi artişti celebri şi-au vândut sufletul Satanei, iar vânătăile sunt rezultatul acestei vânzări.

Celebrităţile au venit cu tot felul de explicaţii pentru aceste vânătăi din jurul ochilor. Actorul Adam Sandler a glumit spunând că l-a lovit fiul său nenăscut. În alte interviuri, el a susținut că vânătaia a fost rezultatul unui joc de baschet.

Boy George a spus că este vânăt la ochi din cauza „machiajului la modă”, pe când cântăreţul David Bowie, văzut astfel în 2005, susţinea că vânătaia a fost făcută intenţionat, „pentru teatru”.

Preşedintele George W. Bush a fost chestionat de mai multe ori pentru vânătăile de la ochii săi. Vânătaia din 1992 a fost atribuită unui bulgăre de zăpadă, cea din 2004 unei căzături de pe bicicletă, iar cea mai recentă după ce s-ar fi lovit de stativul unui microfon.

Papa Francisc a căpătat şi el celebra vânătaie la ochi în anul 2017, când s-a aflat în vizită în Columbia, lovindu-se (se spune) cu capul de celebrul său papa-mobil.

Prinţul Philip al Marii Britanii „s-a trezit cu vânătaia din senin” în anul 2013, iar prinţul Andrew, când a apărut şi el într-o astfel de ipostază, a refuzat să dea vreo explicaţie.

Conform unor adepți ai realității conspirației, există o legătură între cei care au ochii vineți și închinarea la zeul egiptean Horus, al cărui ochi stâng era negru (reprezentând Luna), iar cel drept alb (reprezentând Soarele). Și după cum se știe, gruparea malefică a așa-zișilor „Iluminați” are o mulţime de ritualuri ce include elemente preluate din vechile tradiţii egiptene…George BushPapa FranciscBoy GeorgePrințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii BritaniiHarry Reid, fost leader al democraților din Senatul SUAJohn Kerry, fost Secretar de Stat al SUABill ClintonPrințul Andrew, fiu al reginei Elisabeta a II-a a Marii BritaniiMichael Noonan, fost Ministru de Finanțe al Irlandei


Citiți și:

Celebra cântăreață Lady Gaga a declarat de curând: «Regret că mi-am vândut sufletul forțelor întunecate (satanice) ale așa-zișilor iluminați» 

Promovarea făţişă a satanismului de către unele vedete 

 

yogaesoteric
16 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More