„Niște Falși Mesia mediocri vor o Nouă Ordine Mondială diabolică, după chipul și asemănarea lor”

Cardinalul Gerhard Müller, unul dintre cei mai importanți critici ai marxismului Papei Francisc, a făcut o critică magistrală la adresa planurilor Noii Ordini Mondiale (NOM) și a arhitecților săi miliardari.

Cardinalul german, fost Prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței, a acordat recent un interviu site-ului catolic de știri kath.net. O excepțională luare de poziție cum am dori să vedem și să auzim (mai des și mai puternic) și la ierarhii români.

Înaltul prelat a discutat despre NOM și despre personaje pline de bani, precum George Soros sau Bill Gates, mari susținători ai agendei globaliste:

După cum ei înșiși recunosc, cei doi (Soros și Gates) militează pentru o Nouă Ordine Mondială pe care vor să o facă după chipul și asemănarea lor.”

Cardinalul a criticat nivelul mediocru al ideilor lor: „Prin comparație cu istoria intelectuală și culturală a omenirii, conținutul intelectual al contribuțiilor lor este mai degrabă modest și este atins cu ușurință de orice student normal încă din primele semestre.”

Ierarhul german a afirmat că orice tentativă a omului de a crea o nouă ordine mondială izvorăște dintr-o gândire „diabolic-distructivă” și este sortită să se sfârșească inevitabil printr-un dezastru.

El a dat ca exemple colonialismul și imperialismul din secolul XIX, național-socialismul și comunismul din secolul XX.

Gerhard Müller a vorbit și despre fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, promotorul ideii Marii Resetări a lumii, calificându-i ideile drept „utopii transumaniste”.

Programul Noii Ordini Mondiale, având în centru eficientizarea omului, program în care autoproclamatele elite financiare și politice, nealese de nimeni, acționează ca factor unic de gândire și control, are ca efect depersonalizarea maselor.”

Și cardinalul a explicat: „Ființa umană este privită doar ca o materie primă biologică, transformată în computer, înglobat într-o rețea generală de informații. În aceste condiții, nu mai există indivizi, nici nemurirea sufletului, nici ființe cu inimă și rațiune, spirit și liber arbitru. Tot ce rămâne din Om este un construct fără identitate și fără speranță.

De asemenea, înaltul prelat a abordat și chestiunea „filantropiei” miliardarilor globaliști, care influențează deciziile guvernelor naționale.

Problema este că super-miliardarii, prin fundațiile lor «caritabile» și prin influența pe care o au în organizațiile internaționale, face ca guvernele naționale, alese democratic, să fie dependente de ei. Sunt primiți ca niște mari oameni de stat, sau celebrități și VIP-uri, și lingușiți de liderii locali cu speranța deșartă de a se bucura și ei de un crâmpei de strălucire și fast. Un antreprenor de succes, chiar dacă a devenit bogat pe căi legale și morale, este departe de a deveni și filosof. Cu atât mai puțin un Mesia.”

Cardinalul a făcut o paralelă între acești falși mesia și adevăratul Mântuitor, Iisus Hristos: „Doar Fiul lui Dumnezeu, care și-a asumat umanitatea noastră, a putut transforma lumea în bine, o dată pentru totdeauna, pentru că a învins păcatul, moartea și pe diavol și ne-a adus cunoștința și mântuirea lui Dumnezeu.”

Foarte interesante sunt și observațiile făcute de ierarhul german despre cei care îi acuză pe alții că sunt „adepți ai teoriilor conspirației”:

Astăzi, expresia «adept al teoriei conspirației» este folosită ca o armă ideologică de către niște antifasciști debili mintal, care își poartă «lupta lor împotriva dreptei» cu metode naziste, adică prin intimidare și amenințarea cu violența, așa cum s-a petrecut cu judecătorii de la Curtea Supremă (din SUA), care a negat dreptul omului la avort, sau cu un profesor de la Universitatea Humboldt – altădată chintesența normei științifice germane – care a dorit să explice faptul dovedit biologic că natura umană nu are decât două sexe, fără de care nu ar exista oamenii, inclusiv cei care se agită împotriva acestei realități.”

Cardinalul a comparat acest modus operandi al „antifasciștilor” de azi, care caută să își reducă la tăcere oponenții, cu metodele folosite de naziști sau de sovietici.

Impietatea și mizantropia fac casă bună împreună”, a adăugat Müller.

În finalul interviului, înaltul prelat a făcut o scurtă analiză a crizei prin care trece Biserica Catolică în Europa, dar critica sa este probabil valabilă pentru tot creștinul occidental de azi:

Declinul Bisericii în Germania și în Europa nu este provocat de secularizare (…), ci de absența credinței, de lipsa de speranță și de iubirea care s-a răcit în inimile catolicilor botezați și confirmați, care se lasă seduși mai degrabă de chemările de sirenă ale lumii decât să asculte glasul Bunului Păstor și să Îl urmeze.”

Citiți și:
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (V)
Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (I)

 

yogaesoteric
11 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More