Nou-născutul unei mame complet vaccinate este pe moarte, suferind de boala „plămânului alb”

Un obstetrician indian a scris despre cazul unui nou-născut care suferă de detresă respiratorie și de boala „plămânului alb”, fiind transferat de urgență la NICU (Unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți) din cauza „sindromului inflamator multisistemic la nou-născuți”.

Într-o serie de postări pe Twitter, obstetricianul indian dr. Rajesh Parikh s-a referit la cazul unui nou-născut care suferă de detresă respiratorie și de boala „plămânului alb”, fiind incapabil să respire. El a fost transferat de urgență la NICU (Unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuți) din cauza MIS-N, „sindromului inflamator multisistemic la nou-născuți.

Medicul menționează, deși trecător, că mama bebelușului era complet vaccinată, detaliu esențial. Sunt studii care arată că „sindromului inflamator multisistemic” la copii se numără printre evenimentele adverse de interes special (AESI) legate de vaccinurile împotriva covid-19. Într-o analiză pe Active News este menționat un număr de studii importante, care este necesar să fie cunoscute.

Bloggerul igorchudov.substack.com a verificat informația, constatând că este reală.

Dr. Rajesh Parikh arată radiografiile copilului, din care se văd în mod clar motive întemeiate pentru a fi la terapie intensivă!

Pediatrul curant (care tratează acest sugar), dr. Jainish Bhandari, explică, pe contul său de Twitter, că aceste cazuri MIS-N sunt caracterizate de același tipar:

– Nu există simptome de infecție cu covid la mamele vaccinate;
– Număr mare de anticorpi „anti-Spike” (S1) la bebeluși;
– Sarcină fără evenimente, până la momentul nașterii bebelușului, descoperit cu plămâni disfuncționali, sugarul fiind incapabil să respire singur și ajunge să fie conectat la ventilatorul de cea mai mare capacitate.

Însă anticorpii anti-Spike sunt produși nu numai de infecția cu covid, ci și de vaccinul anti-covid. Mama a fost vaccinată! Medicul arată rezultatul testului pentru anticorpii anti-Spike:

Un test pozitiv pentru „S1 spike” poate apărea în urma unei infecții cu covid, precum și în urma vaccinării. Persoanele vaccinate dezvoltă o reacție la proteina Spike, aceasta fiind singura parte a virusului care este prezentată sistemului imunitar (și, de asemenea, este toxică sub mai multe aspecte).

Dr. Parikh dezvăluie că a pierdut deja 4 din 5 sugari din cauza acestei afecțiuni. Medicul susține însă că afecțiunea este cauzată de infecția cu covid, excluzând total ipoteza ca ea să fi fost cauzată de vaccinare, ceea ce este cu totul iresponsabil!

Este ridicol! – scrie bloggerul. Avem un copil pe moarte, suferind de MIS-N, născut dintr-o mamă vaccinată care nu a avut niciodată simptome de covid și niciun test pozitiv, și totuși medicii dau vina pe covid!

A da vina pe „covid” când mama vaccinată nu a fost niciodată diagnosticată cu covid și nu a avut niciun simptom și a menționa existența de „anticorpi anti-proteina Spike într-o mamă vaccinată cu un vaccin pe bază de proteine Spike, și totuși a nega posibilitatea plauzibilă ca vaccinul să fie cauza, este un fapt ciudat.

Citiți și:
Efectele vaccinurilor anti-covid asupra fertilității: tulburări menstruale, avorturi spontane, nașteri de copii morți, scăderea bruscă a ratei natalității. „Am putea steriliza o întreagă generație”
Vaccinurile anti-covid: alertă roșie. Ne îndreptăm spre o catastrofă fără precedent în materie de sănătate!
Rata cancerului explodează în rândul tinerilor: Injecția anti-covid acționează ca un „turbocompresor”

 

yogaesoteric
12 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More