Noua Ordine Mondială, instaurată de alianța guverne-corporații

Unul dintre cele mai enervante aspecte legate de măsurile luate în pandemie este insistența cu care ni s-a transmis că totul este făcut „pentru binele nostru”, iar guvernele și corporațiile farmaceutice se comportă precum niște părinți grijulii, dar duri doar fiindcă noi, cetățenii, nu am fost ascultători. Aparent, „mama” și „tata” sunt îngrijorați de „sănătatea” noastră. Dar, oare sunt, într-adevăr? Că mulți văd altceva.

Grija guvernelor lumii nu este despre problemele de sănătate psiho-mentală și creșterea alarmantă a sinuciderilor în rândul adolescenților, cauză directă a „lockdown-urilor” din 2020. Nici despre oamenii în vârstă care nu și-au putut vedea copiii din străinătate de peste doi ani și suferă de singurătate. Grija lor nu-i pentru persoanele care, de teamă să nu contracteze virusul SARS-CoV-2, nu au mers la spital pentru a trata alte afecțiuni grave de sănătate și au murit acasă. Nicio lacrimă, niciun gând îndreptat spre cei care au murit din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor.

Cele 3 obiective urmărite

Nimic din toate astea, grija guvernelor e doar „covid-19” și mai ales continuarea firului epic al acestei povești de groază. Atâta timp cât reușesc să implementeze „pașapoartele verzi”, „aplicațiile de urmărire” și „societatea fără numerar”, guvernelor și corporațiilor care le/ne conduc nu le pasă de nimic altceva.

De zeci de ani, multinaționalele și-au întins tentaculele în toată lumea, iar azi omenirea a ajuns într-o formă de sclavie capitalistă, pentru atingerea țelurilor financiare (și nu numai) ale unui grup restrâns ce controlează lumea. Corporațiile, de orice fel, de la Big Pharma la Big Tech, nu urmăresc decât vânzarea produsului, nu bunăstarea societății.

Când absurdul învinge logica

Din păcate, nu doar guvernele și marile companii calcă în picioare drepturile oamenilor. S-a ajuns să facă aceasta și instituțiile de cultură, acele oaze de libertate în exprimare spre care, de secole, lumea alerga ori de câte ori căuta un loc să evadeze. Supus decretelor date de autoritățile centrale sau de teama pierderii finanțării, mai toate instituțiile de cultură (teatre, muzee, biblioteci) sunt acum parte integrată în desăvârșirea mega-planului „Noua Ordine Mondială”.

De exemplu, în SUA, Orchestra Simfonică din Baltimore a interzis accesul tuturor persoanelor nevaccinate, inclusiv pentru copiii sub 12 ani care, din motive legale, încă nu sunt vaccinați. Nici măcar vizitatorii veniți cu un test covid negativ nu au fost lăsați la concerte și spectacole, accesul este permis doar celor cu „pașaport covid”.

Ultima soluție

Și acesta este doar un exemplu legat de „noul normal” ridicol și nemilos la care suntem supuși. Totul, în numele sănătății noastre, ni se spune. Dar, dacă, într-o bună zi, omenirea ar decide să nu mai poarte măști?! La unison. Nu pe străzi, nu în restaurante, nu în magazine, nu la evenimente sportive, pur și simplu nicăieri! Și asta împotriva tuturor ordinelor dictate de cam toate cele 193 de guverne membre ONU.

Cum se face că lumea nu reacționează, deși cam toți înțeleg că ceva nu-i în regulă? Poate că este pur și simplu disonanță cognitivă, știi că e teribil de greșit, dar zona ta de confort nu-ți permite să recunoști asta. La fel a fost și în cazul celui de-Al Treilea Reich, care a pregătit tirania lui Hitler. Restul e deja istorie.

Citiți și:
C. J. Hopkins: „Noua Normalitate” mai poate fi încă oprită (1)
Anul 2020 s-a repetat și în 2021 și are „șanse” să se repete până în 2030, anul „marii resetări”

 

yogaesoteric
29 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More