Orientul va deveni un monstru economic invincibil pentru multă vreme de-acum înainte

Dacă n-o încheiem prăjiți cu toții, ceea ce nu-i tocmai exclus dat fiind nivelul acut de idioțenie al mai marilor clipei, în cel mult zece ani, cu China primadonă, Orientul va deveni un monstru economic invincibil pentru multă vreme de-acum înainte. Asta va fi noua lume nouă.

Vechea lume nouă, cu SUA transprimadonă, este nu doar autoarea, ci însăși cauza fondatoare a noii lumi noi. Ramolismentul lui Robinette a servit excelent ca perdea colorată în dosul căreia Europa occidentală a fost decuplată de Rusia. Resursele acesteia din urmă o iau acum spre Răsărit, iar la ele se adaugă ale saudiților, care tocmai ce au întors spatele aliaților americani și i-au strâns mâna lui Xi. Cât despre iranieni și indieni, numai de bine. Ș.a.m.d.

Politologia americană folosește „Eurasia” ca nume al respectivei părți a uscatului planetar. Vă sugerez să priviți o jumătate de minut harta Eurasiei. Pentru orice creier funcțional și relativ corect informat, cele 30 de secunde vor fi suficiente pentru a pricepe ce se va alege, scandalos de curând, de bucățica aia mică din stânga hărții.

Personal aș dori să mai aflu doar cam până pe la ce oră mai boicotez eu austrieci. Nu de alta, dar nu e prea simplu de stat pentru poză în atitudinea asta brav-curajoasă, care se poate solda cu febră musculară din cauza lipsei de încălzire musculară prealabilă.

Autor: Sorin Faur

Citiți și:
Sorin Faur: „Accesul la informația curată este blocat aproape total de ceea ce se cheamă politica editorială”
Analiză: Statele din Golf trec la digital cu China

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More