Pfizer dă lovitura: Vânzările pentru vaccinul anti-covid vor depăși suma de 33,5 miliarde de dolari

Pfizer dă lovitura: Vânzările pentru vaccin anti-covid vor depăși suma de 33,5 miliarde de dolari, potrivit prognozelor pentru anul 2021.

Producătorul farmaceutic se bazează pe faptul că multe state se aprovizionează în continuare cu doze de vaccin care să ajungă pentru tot restul anului, informează Reuters.

Mai mult decât atât, Pfizer și BioNTech intenționează să testeze o versiune a vaccinului special concepută pentru a combate varianta Delta.

Compania a mai spus că ar putea solicita o autorizație de utilizare de urgență pentru o doză potențială de rapel, reiterând că va fi necesară o a treia doză pentru a spori protecția pe fondul unei reapariții a infecțiilor în multe țări.

Se așteaptă ca cererea mondială de vaccinuri împotriva virusului să continue, și pentru că atitudinea în general pozitivă față de vaccinul Pfizer pune compania într-o poziție puternică în viitor”, a declarat analistul Samuel Indyk.

Prognoza actualizată a vânzărilor se bazează pe acorduri semnate pentru 2,1 miliarde de doze. Prognoza ar putea fi reevaluată însă, din nou, dacă Pfizer semnează contracte suplimentare.

Citiți și:
Pfizer a raportat un câștig de 4,9 miliarde de dolari în primele trei luni din 2021, profitul urmând să crească și în celelalte trimestre ale anului, dar și în următorii 3 ani…
Se vor opri vreodată din vaccinare? Câte sute de miliarde de euro face Pfizer până în 2023?
Cât va încasa Pfizer de pe urma vaccinului împotriva covid-19

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More