Pozitivă într-o nară, negativă în cealaltă. Cântăreața Erykah Badu, dezorientată de rezultatele testelor Covid-19

 

Cântăreața Erykah Badu a fost luată prin surprindere de rezultatele testelor Covid-19, care au arătat, pe rând, că este atât pozitivă cât și negativă. „Nara stângă, pozitivă & nara dreaptă negativă”, a scris ea într-o postare pe Twitter.

Badu se pregătește pentru un nou show, iar pentru a repeta în siguranță, se testează zilnic. Ziua de 13 noiembrie i-a adus doar confuzie, însă. A făcut două teste rapide, unul pozitiv, altul negativ. O probă din nara stângă, una din nara dreaptă. Un al treilea test a ieșit negativ, dar cântăreața spune că nu știe care este concludent.

„Un inconvenient major să fii testat de 3 ori în mai puțin de 24 de ore. Același tip de test. Înțeleg că nu poate avea acuratețe 100%, dar ceva este ciudat aici”. Ea cere demararea unei investigații și spune că vrea să primească banii înapoi.

Erykah Badu nu are simptome, se simte bine și nu s-ar fi testat dacă nu ar fi participat la repetiții, în compania altor colegi.


Citiţi şi:
Harababura testelor fals pozitive… 
Profesor la Universitatea din Oxford, analiză despre câte rezultate false dau testele Covid 
Mult rău a făcut Iohannis României! (XIII) 

 

yogaesoteric
1 decembrie 2020

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More