Prof. univ. dr. Virgil Păunescu: „Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată”

Dacă se făcea un studiu, am fi constatat că este necesar să vaccinăm mai puțin decât vaccinăm”

Unul dintre cei mai reputați medici imunologi din România, vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Medicale şi coordonatorul Centrului OncoGen, prof. univ. dr. Virgil Păunescu, a făcut o dezvăluire cutremurătoare: nu sunt raportate oficial de către medici ori pacienți nici măcar 1% dintre efectele secundare provocate de vaccinuri. Motivul este frica indusă medicilor de către stat și de Big Pharma, care au grijă să manipuleze informațiile și să blocheze aparițiile în media a specialiștilor autentici, transmite Inpolitics.

„Această perioadă […] pe care o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma, face ca toate informațiile care se vehiculează să fie distorsionate”, a spus imunologul la emisiunea EVZ.play, într-un interviu acordat medicului Lucian Duță.

„Tot ceea ce i se prezintă marelui public este distorsionat. Specialiștii sunt tăiați de la aparițiile TV. Toate informațiile sunt cu grijă selectate și manipulate, inclusiv știința este manipulată. Dacă se făcea un studiu am fi constatat că este necesar să vaccinăm mai puțin decât vaccinăm, dar altfel ce să faci cu cele 120 de milioane de doze? Trebuie să le facem, pentru că altfel ele se vor constitui în prejudiciu”, a spus medicul.

„Avem un grup de «cântăreți» care cântă noua Internațională, cea a vaccinării. Datorită acestei dictaturi – cine nu «cântă» noua Internațională o pățește! – medicii și populația nu raportează efectele secundare. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate. Medicii preferă, de teamă, să nu raporteze complicațiile. Le e frică, da. Eu cred că nu am vorbit între patru ochi cu vreun medic care să nu îmi spună că a avut probleme și nu le-a raportat. Erau probleme din această zonă: o stimulare prea puternică a imunității cu limfocite B dezechilibrează pe cei care au probleme cu anticorpii și inhibă imunitatea celulară. Se creează dependență de vaccinuri și singura «scăpare» e vaccinarea din trei în trei luni.

O spun cu toată responsabilitatea, nu cred că sunt raportate mai mult de 1% din complicații” a întărit specialistul.

Citiți și:
Document al efectelor adverse după vaccinarea cu serul Pfizer. Din totalul de 42.086 de efecte secundare, 1.223 au însemnat moartea
Cardiolog britanic: Este îngrijorător numărul de decese legate de probleme la inimă după vaccinare

 

yogaesoteric
18 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More