Programul planetar de acţiune urgentă «NU APOCALIPSA!!!»

Acest program planetar vizează evitarea (doar prin intermediul ajutorului ce ne vine de la Dumnezeu a) unei catastrofe ce a fost prezisă şi totodată înfăţişată printr-o înfricoşătoare viziune în faţa a peste 70 de mii de fiinţe umane de către Fecioara Maria în cursul apariţiilor şi al manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917

 

– prezentarea cărţii –
 


Studiind cu multă atenţie şi neîntârziat conţinutul acestei broşuri, vom descoperi (şi este posibil ca unii dintre noi să ne cutremurăm) că unii cercetători şi oameni de ştiinţă prestigioşi ne-au avertizat deja anul acesta (2010) că planeta Pământ are toate şansele să se confrunte cu dezlănţuirea unei înspăimântătoare catastrofe, ce ar provoca la scurt timp după aceea moartea a zeci de milioane de fiinţe umane. Devenind conştienţi de toate acestea, va fi uşor să ne dăm seama că, fără îndoială, acesta este şi va rămâne sensul profeţiilor şi revelaţiilor pe care Fecioara Maria ni le-a făcut la Fatima. În plus, devine (abia acum) cu putinţă să intuim care este tâlcul ascuns al acelei viziuni înfricoşătoare la care au asistat la un moment dat – deloc întâmplător – peste 70.000 de fiinţe umane care au fost martore la apariţia ei miraculoasă. În timpul acelei viziuni, toţi cei prezenţi au văzut cum Soarele se desprinde de pe cer şi se îndreaptă către Pământ cu o mare viteză. În acele clipe, toţi cei prezenţi au trăit momente de groază cumplită, deoarece au fost fulgerător convinşi că globul solar chiar se va prăbuşi pe Pământ. Cu toate că acea cumplită viziune colectivă (ce continuă să rămână o mare enigmă) s-a produs cam acum un secol, în anul 1917, iată că în zilele noastre (în anul 2010), unii cercetători şi oameni de ştiinţă prestigioşi trag actualmente semnalul de alarmă şi ne avertizează că un astfel de fenomen (exact aşa cum a fost acela ce i-a fost înfăţişat prin intermediul unei viziuni terifiante mulţimii de oameni prezenţi la Fatima) poate să se producă oricând în realitate, dezlănţuind la scurt timp după aceea o cumplită catastrofă planetară, ce ne-ar putea afecta în viitorul apropiat chiar şi pe noi, cei care citim acum aceste rânduri. Zeci de milioane de fiinţe umane (iar aceasta este o estimare minimă) ar putea muri datorită efectelor distrugătoare neobişnuite, de lungă durată, ce ar putea să apară în urma dezlănţuirii unei astfel de catastrofe.

La ora actuală, este cvasi-evident pentru noi toţi că întreaga ştiinţă ce există pe această planetă este (deocamdată) complet neputincioasă, şi tocmai de aceea, ea este, prin urmare, incapabilă să facă faţă unei astfel de catastrofe planetare sau chiar să o evite. Corelând într-un mod inteligent profeţiile Fecioarei Maria cu actualele previziuni sumbre ale oamenilor de ştiinţă, ne putem da seama cu uşurinţă, că o astfel de catastrofă planetară s-ar putea dezlănţui oricând în viitorul apropiat, de îndată de ar apare anumite condiţii favorizante. Având în vedere acest adevăr evident (că ştiinţa acestei planete este complet neputincioasă), vă oferim în premieră o eficientă şi supremă alternativă ce ne va permite (sperăm!!!) să evităm, numai cu ajutorul lui DUMNEZEU, această cumplită catastrofă planetară care se profilează pentru noi toţi şi pentru planeta Pământ în viitorul apropiat. Este necesar să avem în vedere că această alternativă dumnezeiască pe care o expunem în cadrul acestei broşuri va opera (atât spre binele nostru individual, cât şi pentru binele tuturor) dacă mulţi dintre noi vom acţiona de acum încolo (la anumite ore) NUMAI LA UNISON.

Prin intermediul acestei METODE SUPREME ŞI EFICIENTE pe care o vom putea pune (fiecare dintre noi) în practică, îndrăznim deja să sperăm că va fi cu putinţă (ca datorită ajutorului miraculos pe care îl vom primi [de fiecare dată] de la DUMNEZEU TATĂL) să ispăşim, prin intermediul acestor sacrificii şi eforturi individuale susţinute şi adecvate (ce Îi sunt plăcute lui DUMNEZEU), dezlănţuirea unei astfel de catastrofe.
Este, totodată, stringent necesar să sperăm cu toţii că până la urmă com reuşi aceasta, chiar dacă la prima vedere o astfel de reuşită pare a fi de domeniul imposibilului. În realitate, nu trebuie să pierdem nicio clipă din vedere că profeţiile deja faimoase ale Fecioarei Maria care au fost făcute la Fatima au avut şi au, fără îndoială, un tâlc ascuns. Este esenţial să ne dăm seama că aceste profeţii înfricoşătoare nu au fost un „act gratuit” şi inutil ce a fost realizaat pur şi simplu „întâmplător” la vremea respectivă de către Fecioara Maria. Am da dovadă de o imensă prostie să ne imaginăm, cumva, că în cadrul acelei apariţii miraculoase şi cu totul extraordinare, Fecioara Maria a dezvăluit pentru o mulţime de peste 70.000 de fiinţe umane o cumplită viziune (ce anticipează, în vremurile pe care le trăim, o îngrozitoare catastrofă ce ne aşteaptă în viitor), făcând aceasta numai ca să ne sperie. Este, de asemenea, evident că acea viziune înfricoşătoare nu ne-a fost revelată doar ca să ne anunţe că, de fapt, totul este iremediabil pierdut şi că, DATĂ FIIND ACEASTĂ FATALITATE, nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să stăm cu „mâinile în sân” şi să aşteptăm complet paralizaţi ca inevitabilul să se producă (în viitorul apropiat). Este, de asemenea, evident că declanşarea unei astfel de catastrofe planetare ne va putea afecta pe noi toţi şi, totodată, pe fiecare în parte.

Un aspect ocult şi cel mai adesea nebănuit (de către marea majoritate a fiinţelor umane) este acela că în cazul realizării zilnice a METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE ce este expusă aici (în cadrul acestei broşuri), fiecare fiinţă umană ce o va face într-un mod corect şi perseverent va atrage (de fiecare dată) în ambianţa subtilă tainică a planetei Pământ, prin intermediul Duhului Sfânt, atât energiile tainice dumnezeieşti ale Graţiei lui DUMNEZEU, cât şi energia enigmatică a VOII (Voinţei) lui DUMNEZEU. Totodată, prin intermediul METODEI SUPREME ŞI EFICIENTE va fi atrasă, şi apoi canalizată în sfera subtilă a acestei planete, manifestarea enigmatică a realităţii ATOTPUTERNICIEI (Omnipotenţei) lui DUMNEZEU. Atunci toate acestea se vor produce de fiecare dată la unison prin intermediul tuturor fiinţelor umane ce vor realiza aceasta. Cu acea ocazie, fiecare dintre cei care vor realiza METODA SUPREMĂ ŞI EFICIENTĂ vor deveni, totodată, nişte sui generis canale tainice, în şi prin care va fi din plin invocat şi apoi manifestat ajutorul şi susţinerea miraculoasă ce ne va veni de fiecare dată de la DUMNEZEU TATĂL.
 

profesor yoga Gregorian Bivolaru

Această lucrare a fost publicată la

Editura Shambala

și tiparită la

Ganesha Publishing House

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2011
  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More