Robert F. Kennedy şi Robert de Niro au oferit un premiu de 100.000 $ oricui găseşte un studiu ştiinţific care să dovedească că timerosalul este sigur…


… pentru a fi injectat în copii


După trei ani, premiul nu a fost revendicat de nimeni şi oferta este încă valabilă!

„Pe de o parte, guvernul cere femeilor gravide să evite să mănânce pește la conservă pentru a nu face rău fetusului iar, pe de altă parte, cei de la CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor) susțin vaccinarea femeilor gravide, a bebelușilor și copiilor cu vaccinuri care conțin mercur. Asta sfidează orice logică de bun-simț”, a spus Robert F. Kennedy Jr. într-o conferința de presă comună cu Robert de Niro, eveniment important din cadrul campaniei antivaccin susţinută de nepotul fostului preşedinte american.

Atât celebrul actor, al cărui fiu suferă de autism, cât și Robert F. Kennedy Jr, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor, au atacat timerosalul, un ingredient pe bază de mercur existent în vaccinuri, ce poate provoca o serie de leziuni cerebrale.

Cei doi au adresat și o scrisoare deschisă jurnaliștilor, în care citează, printre altele, un studiu epidemiologic al Universității din Yale care leagă vaccinurile de o serie de probleme neurologice, printre care ADD, ADHD, anorexie nervoasă, sindromul bipolar, sindromul obsesiv compulsiv și depresia.

„Am descoperit că jurnaliștii, chiar și cei care se ocupă de sănătate şi știință, nu citesc studiile științifice! În problema atât de sensibilă a vaccinurilor, mulți au fost de acord ca guvernul și industria farmaceutică să îi instruiască ce anume să spună. În loc să întrebe, să caute răspunsuri, să investigheze, jurnaliștii, mult prea des, au ales calea cea mai ușoară, aceea de a repeta garanțiile de siguranță pe care le dau industria farmaceutică și Biroul pentru siguranța vaccinurilor, deși există motive serioase să fie puse sub semnul îndoielii”, au spus cei doi.

La respectivul eveniment care a avut loc în urmă cu trei ani, s-a anunţat şi că se oferă un premiu de 100.000 $ oricui găseşte un studiu ştiinţific care să dovedească că timerosalul este sigur pentru a fi injectat în copii în concentraţia administrată curent în vaccinuri. Deşi timerosalul se foloseşte în vaccinuri de foarte mulţi ani, premiul nu a fost acordat nici până astăzi!

Citiţi şi:

Siguranța vaccinului antigripal este practic nulă. Cui folosește acest vaccin?

Vaccinurile, mercurul şi banii murdari – un mesaj de la Robert F. Kennedy jr. 

 

yogaesoteric
16 mai 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More