România, Ucraina și Moldova, fără ca cetățenii lor să știe, sunt furnizori de cobai umani pentru testarea medicamentelor companiilor americane


… care nu au primit aprobarea pentru testare de la organismul lor de control


Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a încasat din Ucraina și România este nimic față de adevărata dimensiune a gradului în care colonia răspunde la ordinele stăpânilor, nu numai cu bani și resurse, ci și cu cetățeni pe post de cobai umani.

România, Ucraina și Moldova, fără ca cetățenii lor să știe, sunt furnizori de cobai umani pentru testarea medicamentelor companiilor americane care nu au primit aprobarea pentru testare de la organismului lor de control, FDA (Food and Drug Administration).

Când FDA nu își dă acordul pentru un studiu, iar românii reduc perioada de aprobare a studiului, de la 60 de zile, cât prevede legea, la 7 zile, e și păcat să nu testezi pe cobaii din colonie tot ce îți trece prin cap.

Studiul este făcut de compania Diffusion Pharmacheuticals Inc din Charlottesviila, Virgina, care aparține lui David Kalergis, prezentat ca antreprenor american în științele vieții, prin compania Arensia din Germania.

Partenerul Arensia, de mulți ani, pentru mai multe programe de testare, în România este domnul Streinu-Cercel, care pune la dispoziție Institutul Matei Balș și pacienții internați acolo.

Medicamentul testat de compania americană este TSC (trans sodium crocetinat) și urmărește creșterea nivelului de oxigen din sânge, inclusiv pentru pacienții Covid-19, în orice formă, de la asimptomatici la stadii grave. Studiul a început pe 24 de pacienți de la Matei Balș, urmând ca, în cazul în care rezultatele vor fi încurajatoare, să se extindă, în faza a doua, la 100 de pacienți.

Care pacienți au fost voluntarii pentru testarea cu acest medicament? Acei pacienți au fost informați că sunt pe post de cobai și că acel medicament nu a primit aprobarea pentru testare în țara unde s-a inventat?

De ce intermediarul din Germania, firma Arensia, lucrează numai cu România, Ucraina și Moldova?

De ce nicio țară vestică nu a vrut sa testeze medicamentul minune?

De ce România este singura țară din UE care livrează cobai umani pentru testarea unor medicamente și tratamente pe care alte țări europene nu vor să le testeze?

De ce s-a redus atât de mult perioada de aprobare a studiului (de la 60 de zile la 7 zile)?

Ce s-a petrecut cu cei 24 de testați în prima fază? Studiul a continuat și pe cei 100 de pacienți pe care îi prevedea faza a doua?

Câți bani s-au încasat pentru studiul ăsta și de către cine?

Câte astfel de studii s-au mai făcut la Matei Balș, pentru ce medicamente şi care au fost rezultatele acestora?

De ce vrea Streinu-Cercel să intre în parlament în plină pandemie? Caută cumva imunitatea?

Când vă mai întrebați de ce mor oamenii, să știți că virusul ăsta e cu mult mai blând decât ticăloșia și foamea după bani a celor pe care îi plătiți să vă protejeze.

Puteți să citiți și singuri toată grozăvia:
Diffusion Pharmaceuticals Expands Clinical Trial Program of TSC for the Treatment of COVID-19 Patients to Include the Romanian National Institute of Infectious Diseases 
Arensia begins clinical trial program to test diffusion’s lead drug for the treatment of hospitalized covid-19 patients
Arensia Is Expanding Its Research Capabilities In Covid-19

 

Citiţi şi:
ŞOCANT, INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT. Oameni-cobai în experimente medicale (I)
Adrian Streinu Cercel, unul dintre promotorii campaniilor criminale de vaccinare obligatorii, este mason

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More