Taina menstruaţiei

o lucrare de Gregorian Bivolaru
 

– prezentarea cărţii –

 
Menstruaţia – o altă dimensiune a sexualităţii.
 
„După cum s-a mai menţionat, în nici o manifestare fiziologică a organismului uman nu este normală nici prezenţa durerii, deci nici în cazul menstruaţiei nu se justifică existenţa acesteia. Am putea spune fără să greşim că, şi în această problemă ca şi în cea a naşterii, este necesară o reconsiderare a atitudinii, în primul rând a atitudinii femeii. Merită măcar să urmărim să vedem ce va aduce o schimbare a atitudinii faţă de menstruaţie, cu atât mai mult cu cât s-a constatat că, o atitudine relaxată faţă de sexualitatea feminină, naştere şi alăptare creează pentru orice femeie noi orizonturi în domeniul experienţelor lăuntrice profunde.”

Această lucrare de sinteză dezvăluie care este taina cunoscută DOAR DE CEI PUŢINI a menstruaţiei şi totodată oferă o gamă complexă de modalităţi utile, multe dintre ele inedite, pentru a o suspenda. Suspendarea parţială sau totală, numai pe o cale perfect naturală a menstruaţiei, conferă femeii care o realizează o mulţime de avantaje în practica perfectă a continenţei sexuale şi simultan îi permite să atingă o extraordinară stare de vitalitate, forţă psihică mult mărită, putere mentală extraordinară, toate acestea fiind însoţite de multiple realizări de natură spirituală.

Toate femeile frumoase, inteligente şi puternice, care aspiră cu adevărat să se depăşească, AICI ŞI ACUM vor putea să se ajute foarte mult studiind cu multă atenţie şi luciditate această carte ce oferă o mulţime de soluţii practice. Prin suspendarea totală a MENSTRUAŢIEI femeia iniţiată şi perseverentă, TRANSFORMĂ ÎN MOD GRADAT, PRIN TRANSMUTAŢIE BIOLOGICĂ, SECREŢIILE SALE MENSTRUALE ÎNTR-O ENERGIE LĂUNTRICĂ URIAŞĂ. Această energie gigantică, care se află la dispoziţia sa îi permite după aceea femeii să atingă performanţe uluitoare, atât în propriul său univers lăuntric cât şi în ambianţa în care ea se manifestă liber, întocmai ca o uriaşă forţă benefică a Naturii (SHAKTI).

Lucrarea prezintă în final mărturii ale unor femei minunate, care deja au atins această performanţă. Dacă aspiraţi să fiţi CU MULT MAI MULT decât celelalte femei, puneţi cu perseverenţă în practică metodele de suspendare a menstruaţiei şi în felul acesta veţi descoperi, cu încântare, că UN GRAM DE PRACTICĂ ÎN ACEASTĂ DIRECŢIE VALOREAZĂ CÂT TONE DE TEORIE.

Această carte a fost publicată la Editura Shambala

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More