Ufologie şi strategie militaro-industrială

 
de Violeta Bucur

Moto: ,,Ne este foarte greu să înţelegem faptul că fiinţele umane cheltuiesc
atât de mulţi bani pentru a proteja averea unei minorităţi, în timp ce atât de multe
alte fiinţe mor de foame. Considerăm că cei care vă guvernează sunt bolnavi mintal”

 – decriptare a unui mesaj extraterestru din lanurile de cereale


OZN-urile survolează instalaţiile nucleare ale guvernelor care sunt implicate în fabricarea armelor de distrugere în masă. Fapt real, ţinut cu stricteţe secret de către cei care conduc lumea din umbră. Secretul OZN-urilor, în toate implicaţiile lui, se află, de mai bine de jumătate de secol, sub jurisdicţia imperiul Rockefeller, al Consiliului Relaţiilor Externe, a Comisiei Trilaterale şi Grupului Bilderberg. De ce se tem partizanii Noii Ordini Mondiale?

Mesaj trimis către constelaţia lui Hercule

În 1974, în incinta institutului SETI – Search for Extra Terrestrial Intelligence (Institutul de Cercetări asupra Inteligenţei Extraterestre) – din Arecibo, Puerto Rico, cu ajutorul unui telescop radio se trimitea în spaţiu un mesaj electronic în cod binar. Pentru comunicarea cu o posibilă inteligenţă extraterestră a fost folosită cea mai mare antenă parabolică din lume. Mesajul în spaţiu a fost trimis în direcţia aglomerării de stele M13 din constelaţia lui Hercule, situată la 22.800 de ani lumină distanţă de Pământ. Proiectul a fost realizat sub îndrumarea lui Frank Drake, profesor de astronomie la Universitatea Cornell, SUA. Mesajul codifica numerele atomice ale elementelor chimice necesare vieţii pe Pământ, astfel Hidrogen H=1, Carbon C=6, Azot N=7, Oxigen O=8, Fosfor P=15. Acesta mai conţinea descrierea zaharurilor şi bazelor care intră în compoziţia moleculei de ADN, numărul nucleonilor, o schemă stilizată a spiralei duble de ADN şi în final, imaginea stilizată a unei siluete umane, indicându-se dimensiunea ei, numărul de locuitori ai Pământului în anul 1974, planetele din sistemul solar, planeta Pământ ca fiind cea care trimite mesajului, precum şi caracteristicile antenei radar transmiţătoare.

Răspuns din spaţiu?

27 ani mai târziu, în data de 20 august 2001, în apropiere de antena parabolică gigantică de la Chilbolton, Anglia, în lanurile de cereale au fost gravate diferite modele geometrice complexe de formă rectangulară. Unul dintre ele reprezenta imaginea unui umanoid extraterestru, iar cea de a doua un posibil răspuns la mesajul radioelectric trimis în spaţiu în 1974 din Arecibo. Ce dezvăluie decriptajul acelui model geometric, care pare să fie un răspuns la mesajul trimis în urmă cu 27 de ani? Răspunsul este codificat, criptat cu rigurozitate în aceeaşi manieră ca şi cel emis în 1974. Molecula de ADN descrisă este mai mică decât cea umană. În loc de fosfor este siliciu, ceea ce determină o îngroşare a spiralei de ADN, reprezentată în mod clar în gravurile din lanurile de la Chilbolton. În loc de fiinţa umană stilizată, care măsura 1.66 m, a fost evidenţiată în acest caz o siluetă de un metru înălţime, macrocefală, cu braţe, picioare şi cu ochi uşor de identificat. Cunoaştem aceste reprezentări ca fiind Micii Cenuşii. Această fiinţă provine dintr-un alt sistem planetar. Planeta ei are o populaţie de 17 miliarde de locuitori, fiind a cincea planetă de la soarele din sistemul planetar din care face parte; soarele este de doar 4/9 din soarele nostru şi este înconjurat de nouă planete. Din acest sistem solar planetele trei şi patru sunt indicate ca fiind populate. Mesajul mai prezintă schema unei antene parabolice cu simbolul planetei emiţătoare asociat cu o cifră care semnifică forţa electromagnetică utilizată pentru transmiterea acestui mesaj.

Tăcerea autorităţilor

Observatorul din Chilbolton este proprietate a guvernului britanic; a fost construit în 1965 în scopul studierii emisiilor de unde radio care proveneau din spaţiu sau de la diverşi sateliţi. Accesul în Observator este interzis publicului. Prima reacţie a cercetătorilor britanici a fost să compare structura codului binar din 2001 cu transmisia radio telescopică din 1974 de la Puerto Rico. În ciuda fotografiilor realizate, a decriptării codului binar şi a corespondenţelor dintre cele două mesaje (cel din 1974 şi cel din 2001) realizate de către cercetători britanici independenţi, nicio explicaţie oficială nu a fost dată. Astronomii de la Chilbolton au declarat că nu au observat apariţia semnelor din lanuri, acestea nefiind vizibile nici măcar din cel mai înalt punct al antenei (sic!).

La numai un an după acest eveniment, pe unul din câmpurile din Chilbolton, o imagine de extraterestru gravată într-un cadru rectangular imens, prezenta un disc rotund cu un diametru de aproximativ cincizeci de metri din care jumătate ieşea în afara cadrului rectangular. Interiorul cercului vegetal conţinea o brazdă spiralată împărţită în mai multe şiruri de grâu culcate la pământ sau ridicate: şir binar. Codul este simplu, este vorba despre ASCII (American Standard Code for Information Interchange). Mesajul era următorul: ,,Fiţi atenţi la cei care fac cadouri false şi care nu îşi ţin promisiunile. Multă suferinţă, dar încă mai este timp. Credeţi. Sunt şi lucruri bune acolo sus. Nu suntem adepţii înşelăciunilor. Final de transmisie….”
Nu a fost făcută nicio declaraţie oficială referitor la această formaţiune. Este vorba aşadar de un real contact cu o civilizaţie extraterestră sau despre o manipulare din partea armatei? Cu ce urmări?

OZN-urile contra apărării secrete

După bombardamentul de la Nagasaki şi Hiroshima, numeroase OZN-uri au survolat şi s-au poziţionat cu exactitate deasupra locurilor implicate în activităţi militare atomice, ca şi când ar fi vrut să se informeze asupra producţiei armelor atomice terestre: începând cu 1946 zona în care se desfăşura Proiectul Manhattan, zonele pentru teste a exploziilor atomice cum ar fi Atholl din Bikini, zona Trinity, Roswell şi bazele din New Mexico în 1947, Albuquerque, Sandia în decembrie 1948, Los Alamos în ianuarie 1949, Camp Hood în Texas în martie 1949. Toată filiera atomică a fost descoperită: de la zone de cercetare şi testări, până la locurile pentru stocare, inclusiv lanţul centrelor de producţie a bombelor. Niciunul dintre toate aceste locuri secrete nu a fost omis. Oficialităţile Apărării americane erau încolţite. Cel mai urât coşmar al lor devenise realitate. Cele mai secrete instalaţii din ţară erau survolate de OZN-uri. Ar fi fost suficient ca un spion să facă publică harta apariţiilor OZN-urilor între 1946 şi 1950 pentru a se afla cu exactitate situaţia geografică a tuturor instalaţiilor nucleare de care dispunea armata americană. În forurile înalte americane se instalase starea de panică.

În iulie 1952, Pentagonul şi Casa Albă au fost survolate în două reprize, în plin centrul unei zone sensibile foarte bine protejate, unde circulaţia aeriană era interzisă. Nimic nu le scapă OZN-urilor, de la filiala militară până la cea politică.
Când Dwight David Eisenhower a venit la putere în 1953, Nelson Rockefeller a fost numit preşedinte al comisiei de refondare a departamentului Apărării. Începând cu această dată, secretul OZN-urilor în toate implicaţiile lui – ştiinţifice, tehnologice, militare, informaţii, dezinformaţii, inclusiv finanţările şi infiltrarea asociaţiilor ufologice – se va afla sub jurisdicţia imperiul Rockefeller, al Consiliului Relaţiilor Externe (Council on Foreign Relations – CFR), a Comisiei Trilaterale şi Grupului Bilderberg.

OZN-uri şi Apărare Secretă

În 1954, instalaţia de la Fort Meade, sediu al Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA, care mai târziu avea să pună în funcţiune reţeaua mondială de interceptare electronică Echelon, este survolată. În 1963 şi 1964, sateliţii de pe orbită ai Statelor Unite îşi întrerup în repetate rânduri emisia şi recepţia după care reintră spontan în funcţiune. 


În noiembrie 1965 o pană de curent foarte gravă afectează întreaga arie a New York-ului şi sudul Canadei. Un disc luminos apare deasupra staţiei de distribuire a curentului electric de la Clay, punct de interconectare a mai multor reţele de înaltă tensiune. În decembrie o pană de curent identică afectează de data aceasta mai multe state, New Mexic, Texas. Bazele militare Hollman, White Sands şi Fort Bliss rămân fără curent. Era scenariul de care responsabilii Apărării se temeau cel mai mult: acţiuni agresive care ar paraliza în acelaşi timp economia naţională şi capacitatea forţelor militare.

În 1967 baza militară de la Malmstrom, Montana, care adăpostea 120 de rachete intercontinentale aparţinând departamentului Strategic Air Comand (însărcinat cu arsenalul nuclear strategic), a fost survlată de OZN-uri. În data de 16 martie, într-o noapte foarte rece, mai multe lumini brăzdau cerul în zigzag cu o viteză incredibilă. Ofiţerul de serviciu a fost alertat. S-a apropiat apoi o farfurie zburătoare de culoare roşiatică, a survolat gardul de la intrare în detrimentul paznicilor. În câteva secunde opt rachete au fost scoase din funcţiune, apoi zece. Un comando care a fost trimis pentru a se apropia de OZN-ul care staţiona a fost grav rănit şi evacuat. Trupele de comando care au mers să inspecteze silozurile au semnalat prezenţa mai multor OZN-uri. Într-o unitate de silozuri situată mai la nord-est un alt OZN survola în preajma zonei interzise. Alte zece rachete au fost scoase din funcţiune. Mai mult de o zi a fost necesar pentru ca rachetele să fie declarate a fi din nou operaţionale. Ancheta tehnică a concluzionat că nu exista nicio explicaţie raţională pentru defectarea simultană a 20 de rachete. 


În noiembrie 1975 OZN-urile revin la baza militară de la Malmstrom, Montana. Şapte OZN-uri lente, care au dejucat interceptoarele lansate împotriva lor, au reprodus scenariul din 1967 şi au deprogramat ogivele nucleare.

Noi informaţii

Din acel moment nimic nu a mai fost ca înainte, afirmă Jean Gabriel Greslé, un cercetător al OZN-urilor: ,,Forţe necunoscute se străduiesc să se facă cunoscute prin manifestări aeriene nonconvenţionale. Tehnicile necesare de care dispun pentru a convinge o dată pentru totdeauna întreaga lume de existenţa şi de superioritatea lor sunt suficient de avansate. Cu toate acestea nu o fac. Pe de altă parte, departamentul pentru Apărare utilizează toate mijlocele posibile, consolidate în 1953, pentru a ascunde publicului această realitate.”


,,Între 1947 şi 1967 aceleaşi forţe necunoscute au exercitat o presiune sporită asupra guvernului american. Este evident că urmăresc să obţină ceva anume. Cu toate acestea guvernul american, chiar dacă dispune de o tehnologie inferioară decât a acestora, a refuzat, aparent, să cedeze.”

Guvernul pur şi simplu refuză să stopeze fabricarea de arme nucleare. Toate guvernele implicate în fabricarea armelor de distrugere în masă s-au confruntat cu problema survolării instalaţiilor nucleare de către OZN-uri. Presiunea venită din spaţiu cere o politică diferită pentru salvarea planetei. Despre ce gen de intervenţie ar fi vorba? Marja de manevră a celor implicaţi este foarte mică. A impune pacea făcând uz de o tehnologie care neutralizează orice tehnostructură militară de pe planetă ar fi privită ca o formă de dictatură venită din spaţiu, care aduce după sine un etnocid generalizat. Acest remediu ar fi mai rău decât apelul la arme. Din contră, a nu avea nicio reacţie ar însemna să lase umanitatea să se autodistrugă intenţionat sau nu. Fabricarea armelor cu plasmă constituie un pericol mai mare decât armele nucleare. Presiunea globală asupra ecosistemului nu va mai continua mulţi ani. Este esenţial aşadar să se intervină în mod progresiv exercitându-se de fiecare dată o presiune din ce în ce mai mare. Creşterea numărului de cercuri din lanurile de cereale din ultimi ani este semnificativă. Decriptarea unora dintre modelele geometrice relevă schema unor aparate militare ultra secrete, altele tratează simbolurile societăţilor secrete influente sau răspund mesajului trimis cu 27 de ani în urmă în direcţia constelaţiei lui Hercule. În Mexic, farfuriile zburătoare sunt omniprezente fără ca acest lucru însă să scoată din minţi autorităţile sau populaţia. Gorbaciov însuşi s-a opus dintotdeauna ideii că OZN-urile ar constitui o ameninţare pentru umanitate. Asta înseamnă că un prim contact oficial ar fi posibil? Nu, pentru că tehnostructura guvernamentală americană nu are niciun interes ca extratereştrii să înceapă o procedură de a lua contact cu umanitatea.

Geostrategie militară americană

Orice contact cu o rasă extraterestră mai avansată decât noi din punct de vedere tehnologic, ar presupune un consens în reprezentarea umanităţii la această întâlnire cu vizitatorii, consens care ar prejudicia suveranitatea Statelor Unite. Ar urma adoptarea de reforme economice şi ecologice propuse şi impuse de extratereştrii în scopul ameliorării situaţiei în care se află umanitatea per ansamblu, ceea ce ar prejudicia hegemonia americană. Dezvăluirea informaţiilor tehnice şi ştiinţifice clasate ca fiind strict secrete ar prejudicia de asemenea Statele Unite.

În această situaţie Statele Unite ar putea ajunge să întreţină în mod intenţionat un focar de dezechilibru economic mondial pentru a amâna cât mai mult ziua întâlnirii cu extratereştrii, ceea ce necesită maturitate şi stabilitate. Accelerarea şi amplificarea unei politici de dominare şi de anexare a restului lumii mai ales prin intermediul vectorului petrolier şi prin programe de fabricare a armelor de ultimă oră par a fi la ordinea zilei.

Astfel, în momentul întâlnirii, Statele Unite ar ocupa un loc privilegiat, un fapt împlinit, care probabil nu va fi contestat de către extratereştrii din respect pentru libertatea umanităţii. Statele Unite ar avea la dispoziţie un arsenal tehnologic care le-ar permite să exercite presiuni asupra dorinţelor extratereştrilor dacă aceştia şi le-ar exprima.

Altfel care ar fi mobilul care îi determină pe americani să construiască bombe antimaterie de zece mii de ori mai puternice decât bombele termonucleare, atât de puternice încât nu pot fi folosite pe Pământ? Teama de asteroizi? Probabilitatea pericolului apropierii unui geo-crucişător spaţial de Pământ? Acestea sunt fleacuri. Este vorba mai degrabă despre paranoia anti-extraterestră, de dorinţa înverşunată a oligarhiei militaro-industrială a Statelor Unite de a putea obstrucţiona extratereştrii, de a dispune în ziua întâlnirii de maximum de mijloace de presiune împotriva lor, inclusiv de armele eficiente, pentru că acesta pare să fie visul lor de independenţă virilă.
 

Citiţi şi:

Cercurile din lanuri – Artă sacră sau mesaje OZN?

Cercuri ale puterii în spatele secretului OZNyogaesoteric
septembrie 2008
  
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More