Un analist de date demonstrează că decesele declarate „de covid-19” au crescut dramatic DUPĂ lansarea vaccinului în peste 40 de țări

Un analist de date cantitative a adunat date de la Centrul de Resurse pentru Coronavirus al Universității Johns Hopkins (Johns Hopkins University Coronavirus Resource Center) și a publicat un videoclip care arată o creștere dramatică a presupuselor decese din cauza covid-19 după introducerea injecțiilor experimentale, în peste patruzeci de țări diferite.

În urmă cu un an, analistul a evidențiat modul în care decesele în casele de bătrâni, presupuse ca urmare a covid-19, au crescut cu 240% între 10 ianuarie și 29 ianuarie 2021, în ciuda faptului că 95% dintre rezidenții acestor facilități au fost vaccinați până la 27 ianuarie.

Primul vaccin covid-19 a fost administrat în Marea Britanie pe 8 decembrie 2020, dar decesele declarate de covid-19 au început să scadă înainte de această dată. Cu toate acestea, odată ce inocularea injecției împotriva covid-19 s-a accelerat, numărul deceselor covid-19 a început să crească rapid din nou.

Joel Smalley, un analist de date cantitative, a publicat un videoclip în care demonstrează că acest fenomen nu s-a produs doar în Regatul Unit, ci în peste 40 de țări!

Videoclipul compară numărul de decese săptămânale de covid-19 pe țară, înainte și după ce au început campaniile de vaccinare împotriva covid-19, și fiecare țară pare să fi suferit o creștere uriașă a deceselor de covid-19 după introducerea vaccinurilor experimentale.

Citiți și:
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”
România ascunde morții de vaccin

 

yogaesoteric
2 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More