Sute de profesori britanici s-au răzvrătit împotriva intimidării și amenințărilor LGBT, după ce unui cadru didactic de la Universitatea din Sussex i s-a cerut demisia

Campania de hărțuire violentă începută în luna octombrie împotriva profesorului Kathleen Stock, de la Universitatea Sussex, cauzată de convingerile acesteia de a apăra sexualitatea masculină și feminină, a stârnit reacția de susținere a peste 200 de cadre universitare din multe universități engleze.

Kathleen Stock

De fapt, universitățile britanice cedează unui nou regim iliberal, anti-științific și opresiv: ideologia LGBTI și gardienii săi. Scrisoarea publicată pe 17 octombrie, în The Times, semnată de academicieni, este un protest revoluționar împotriva intimidărilor și amenințărilor primite de cadrele universitare din întreaga țară.

Daily Mail relatează că plângerea se referă la profesori din Cambridge, Oxford, Edinburgh, Bristol, Durham și Londra. Profesori din cele patru colțuri ale Marii Britanii au denunțat violența mișcării „transgender” din universitățile britanice în Sunday Times.

Peste 200 de semnatari au depus mărturie despre amenințările, intimidarea și petițiile de concediere cu care s-au confruntat în propriile universități. Faptul perturbator, care a scos la iveală „teroarea” larg răspândită care domnește în academiile engleze, a explodat la Universitatea din Sussex, când Kathleen Stock, profesor de filozofie, critică a „genului”, a fost supusă unei campanii studențești prin care i s-a cerut demisia. Amenințările la care a fost supusă profesoara Stock au fost de așa natură încât poliția a sfătuit-o pe aceasta să angajeze bodyguarzi și să instaleze camere de filmat în casa ei.

În urma acestui caz, cadrele universitare au decis să semneze o scrisoare deschisă în Sunday Times prin care denunță „cultura fricii” și complicitatea pasivă a universităților. „Universitățile creează un mediu intimidant, ostil, degradant, umilitor și ofensator pentru personal și studenți”, scriu semnatarii, susținând că liderilor universitari „le lipsește curajul sau capacitatea” de a apăra libertatea de exprimare.

Scrisoarea enumeră cel puțin 80 de incidente de intimidare, hărțuire sau cenzură în marile universități ale țării în ultimii cinci ani. Acum există o modă în universitățile britanice de a reglementa gândirea, nu doar vorbirea și scrisul. În ciuda acestui regim opresiv și totalitar, presupusa superioritate culturală și politică a Occidentului încă își permite să discrimineze și să sancționeze multe țări non-europene ca regimuri autoritare.

Universitățile din Oxford, Edinburgh și Bristol au reacționat la scrisoarea de denunț a profesorilor, reafirmând că sunt „angajate față de libertatea de exprimare și dreptul studenților și personalului de a discuta subiecte dificile și sensibile”. Nerecunoașterea circumstanțelor, însă, nu neagă faptele și experiențele concrete ale acestor 200 de profesori, scrie provitaefamiglia.it.

Citiți și:
Un profesor de biologie din Spania a fost suspendat după ce le-a spus elevilor la ore că există doar două genuri: feminin și masculin
Croația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie și de propaganda LGBT

 

yogaesoteric
2 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More