Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor» (2)

Interviu cu Benjamin Fulford realizat de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Proiectul Camelot, Tokyo, Japonia
 
 
[Articol extras din Nexus Magazine, Anul VI, Numărul 14 (ianuarie – martie 2010)]  
 
Citiți aici  prima parte a interviului
 

Societăți secrete occidentale și orientale

Kerry Cassidy: Deci acest individ trimis de Takenaka, care a venit la tine și ți-a făcut această ofertă – de a fi un francmason, de cine a fost trimis?

Benjamin Fulford: Ei bine, Takenaka a fost un discipol al lui Henry Kissinger. Iar Henry Kissinger lucrează pentru David Rockefeller. L-am acuzat pe Takenaka de a fi vândut sistemul financiar japonez lui Rockefeller.
Dacă vă imaginați o piramidă, la primul nivel al piramidei sunt cei naivi, neinformaţi. Clubul Rotary se află deasupra celui de-al patrulea nivel. În acest caz era vorba despre nivelul cel mai înalt deoarece atunci când mi-au propus să intru în francmasonerie mi-au spus: „Deasupra nivelului 33 mai sunt 13 niveluri“. Iți amintești dolarii? Piramida de pe ei? Ochii îi reprezintă pe aceia care au pus rasa umană să construiască piramidele. Este vorba despre o piramidă neterminată. Deasupra celor 33 de niveluri mai sunt încă 13. Acesta este grupul intern de aproximativ 10.000 de oameni care controlează Occidentul. Mi-aș dori să pot afirma că majoritatea oamenilor din acest grup de elită sunt oameni buni, cu inimă bună, care doresc să facă lucruri bune pentru această planetă.

KC: Deci ai primit această ofertă. Ce ai făcut în continuare?


BF:
Ei bine, ceea ce s-a întâmplat mai departe a fost că, exact în ziua următoare, am primit un telefon de la un director de film japonez, care mi-a spus că vrea să vorbească ceva cu mine. Când m-am întâlnit cu el mi-a spus: „Aş dori să te întâlneşti cu o anumită persoană“. Așa că am mers în altă cameră de hotel.
Se pare că preferă camerele de hotel atunci când vor să discute lucruri importante. Am înregistrat și această discuție, deși nu aș face niciodată publică această înregistrare. Cel cu care m-am întâlnit mi-a spus că reprezintă o societate secretă asiatică care are şase milioane de membrii, incluzând aici 1,8 milioane gangsteri și 100.000 de asasini profesioniști.
Aşa cum am menţionat anterior eu am o diplomă în studii asiatice, cu o specializare în zona chineză. Citisem despre această societate în cărțile de istorie. Știam despre ei. Este vorba despre Roșii și Verzi… Imperiul Ming, care la un moment dat al istoriei atinsese un înalt grad de civilizaţie s-a prabusit s-a prăbușit în fața dinastiei Manchu. Armata şi flota Ming au devenit o organizație secretă.
Așa că Roșii și Verzii reprezintă armata și flota navală, Verzii sunt de asemena şi cei care efectuează activităţile de birou. Prin urmare, cei 1,8 milioane sunt gangsteri. Ceilalti 4,2 milioane sunt intelectuali cu un grad ridicat de inteligenţă. Planul lor a fost să-i răstoarne pe Manchu și să restaureze imperiul Ming.
Ei au fost iniţiat răscoala boxerilor, unul din obiectivele acestei rebeliuni fiind eliminarea consumului de opiu. Iar cei ce vindeau opiumul – și asta e foarte interesant – erau Skull&Bones! Prin urmare s-au luptat cu această societate secretă încă din anul 1800, cel puțin.

KC: Bine, dar nu au fost britanicii cei care au introdus opiumul?

BF: Da, au fost și britanicii. Dar Skull&Bones, pe lângă faptul că au fost neguțători de sclavi, au fost şi comercianţi de opium. A fost aşa-numita „reţea” chinezească. Deci fost vorba și de unii și de alții.

KC: Deci, erai în această cameră de hotel…


BF:
Ei bine, mi-au spus că și-ar dori să îmi ofere asistență deoarece scrisesem o carte despre SARS și armele biologice. Mi-au mai spus că „acești oameni încearcă să te omoare și va trebui să faci ceva în privința asta“.
Toate acestea s-au petrecut pe parcursul unei singure săptămâni. Și era vorba despre lucruri complet ieșite din comun. Mi-a luat ceva timp până le-am digerat. Primul lucru la care m-am gândit a fost: „Ei bine, am putea urmări filme ale evenimentelor din 11 septembrie în Chinatown sau ceva de acest gen“. Însă le-am spus: „Lăsați-mă să revin după ce mă să mă gândesc la aceste lucruri“. Și mi-am petrecut aproape o lună de zile gândindu-mă la toate acestea.
M-am gândit: „Hei, de ce nu am ținti chiar ochiul piramidei?“ Pentru că majoritatea occidentalilor nici măcar nu știu că există. Sunt foarte înfricoșați acolo la vârf. Vreau să zic că ucid atât de mulți oameni, atât de des, încât sunt pur și simplu speriați. Aceste lucruri sunt foarte secrete. Înainte de apariția Internetului, nimeni nu știa nimic de toate acestea. În mod sigur nici eu nu aș fi crezut mai nimic dacă nu aș fi avut un contact direct cu ei.
Din nou, dacă urmărești aceste fundații și pe cei care le controlează, vei vedea că Rockefellerii deţin controlul asupra circulaţiei monetare a aproximativ 10 trilioane de dolari.
Însă societatea secretă orientală are șase milioane de membri, iar societatea secretă occidentală… ei bine, în vârf se afla doar 10.000 de oameni. Prin urmare este vorba despre șase milioane împotriva la 10.000. În momentul în care am realizat aceasta mi-am spus fulgerător: „Asta este! Îi avem la mână pe acești ticăloși.“. Și acesta a fost momentul în care am început să dezvălui pe internet, pe Rense, toate acele informaţii.

KC: Bine. Deci probabil ai intrat în acest grup, ţinând cont că nu ești mort.

BF: Ei bine, am fost în Taiwan, m-am întâlnit cu șefii lor. Și m-am alăturat acestei grupări. Sunt primul occidental care li s-a alăturat în ultimii 500 de ani.

KC: Și atunci Rockefeller, sau, nu știu dacă vrei să spui „Rockefeller“, oricum, capul francmasonilor, a trebuit să te lase în pace?

BF: Chinezii sau asiaticii au spus că: „Noi nu vom face prima mișcare“. Dar ce s-a întâmplat a fost că am început să scriu despre Takenaka și Rockefeller. Și am primit amenințări cu moartea de la acest ninja. Îmi spunea: „Îți expiră timpul“. Oamenii care cred că nu vor muri sunt cei care sfârșesc în golful Yokohama. Mulți… Am emailuri. Am dovezi ale acestor amenințări cu moartea.

KC: OK. Și acum că ai intrat în acest grup…  cred că a fost o adevarată știre bombă când s-a aflat.


BF:
Ce s-a întâmplat a fost că am trimis un email în care am scris:
„Dacă mă omorâți, fiecare membru al familiei Rockefeller, Rothschild, Schiff etc. va muri“. Știi, există câte 600 de asasini pentru fiecare dintre ei dacă vrem. Dacă regula este crima, atunci toți pot fi omorâți…
De atunci am încercat să îmi fac o imagine mai clară în legătură cu ceea ce se petrece. Și în sfârșit am restrâns totul la oamenii care au monopolul asupra petrolului și la cei care controlează FED. Ei sunt sursa problemei. Monopolul asupra petrolului… Americanii consideră controlul asupra petrolului ca fiind cheia puterii lor geopolitice. Dar ei au pierdut acest control deoarece Putin i-a dat afară din Rusia. Nu mai controlează Iranul, sau poate că îl controlează – nu știu asta. Cred că s-ar putea ca Ahmadinejad și Bush să lucreze pentru același rege; nu sunt sigur. Iar Venezuela este și ea liberă. Deci americanii pierd monopolul asupra petrolului.
Celalalt lucru care s-a petrecut este că, teoretic, nu mai au capacitatea militară de a învinge restul lumii. Armata SUA nu poate învinge China. Au făcut multe încercări, dar de fiecare dată americanii au pierdut. Poporul chinez este pregătit să lupte și să câștige un război nuclear. Își pot adăposti întreaga populație sub pământ și pot lovi SUA cu 300 de rachete, distrugând astfel aproape fiecare oraș din SUA. Americanii pot rade de pe suprafața pământului toate orașele Chinei, dar chinezii se vor afla în tot acest timp în adăposturi subterane. Iar ei (chinezii) le pot distruge portavioanele și sateliții. Prin urmare nu mai este posibil să fie invinși din punct de vedere militar. Singura șansă a Pentagonului – și eu știu asta – este de a obține puterea „blândă“, și pentru a face acest lucru au nevoie de banii japonezilor pentru a finanța o campanie de eliminare a sărăciei și stopare a distrugerii mediului înconjurător. Și asta este propunerea pe care am făcut-o….

KC: Dar la modul fundamental tu vrei să aduci împreună chinezii și japonezi, care credeam că sunt vechi inamici, pentru a lupta împotriva Rockefellerilor și a celor care dețin…

BF: Ei bine, când creează arme biologice care ucid doar asiatici…

KC: Atunci au un dușman comun.

BF: Adică: „Uite, vor încerca să ne ucidă. Ce vom face?“ Pentru a ne întoarce înapoi la istoria lor, împăratul Meiji i-a ajutat să-l înfrângă pe Qing și să îl instaleze pe Yat-Sen ca și președinte al Republici Chineze. Astfel că împreună au ajutat la eliberarea Chinei. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, această societate – din Japonia și din alte țări asiatice – a lucrat în armonie.
Președintele Mao a fost finanțat de către sovietici, o subsidiară Rothschild. Astfel că Roșii și Verzii au apărut ultima dată în cărțile de istorie în 1949, luptând cu comuniștii în Shanghai și apoi au dispărut. Dar în 1967, i-au alungat pe Iluminati din China. Din cauza aceasta a existat o mare ruptură între sovietici și chinezi, când Uniunea Sovietică și China au fost la un pas de un război nuclear. Chinezii s-au pregătit în secret. Au construit sub pământ aceste uriașe orașe pentru a fi gata pentru un război nuclear. Atunci i-au dat afară și astfel China a devenit din nou liberă de aceste bănci centrale occidentale aparținând familiilor…

Cutremure și controlul banilor


KC:
Bine, și unde intră HAARP în toată povestea asta?

BF: Când am publicat pe internet câteva eseuri despre Iluminati și Rockefeller, despre istoria secretă a grupării Iluminatilor, am primit un telefon de la acel ninja. Mi-a spus: „Oh Doamne, ai încurcat-o. Acum va fi un cutremur în Niigata. Americanii au de gând să își utilizeze dispozitivul de produs cutremure.“ Și boom, în ziua următoare, au avut loc două cutremure identice, de 6,8 grade, sub cel mai mare reactor nuclear japonez. Și exact acest lucru mi l-a spus și Takenaka: „Motivul pentru care a trebuit să cedez sistemul financiar a fost că ne-au amenințat cu dispozitivul lor de produs cutremure“. Imaginează-ți așa ceva! Să lovești reactorul nuclear al unui aliat care ți-a finanțat armata cu un dispozitiv de declanșat cutremure. Ce fel de comportament e ăsta?

KC: Bine. Dacă au așa ceva, atunci cum pot afirma aceste societăți secrete că se pot lupta cu un astfel de dispozitiv? Deoarece tu vorbești despre arme scalare – sunt sigur că știi acest lucru.

BF: Ei bine, nu poți opri un asasinat cu un dispozitiv de produs cutremure. Occidentalii nu știu nimic despre liderii lor, despre adevărații lor lideri. Deci tot ce trebuie să faci este să îi ucizi. Nu poți preveni așa ceva cu un cutremur. Aceasta înseamnă să țintești ochiul.
Însă poți de exemplu să le faci o ofertă generoasă. Așa că le spun celor de la Pentagon: „Trebuie să salvați planeta și veți primi și mai mulți bani decât până acum. Gândiți-vă la lucrul acesta.“ Au cheltuit 600 miliarde de dolari să fure petrol din Irak și drepturile asupra conductelor de petrol din Afganistan. Pentru 600 miliarde dolari ar fi putut să aibă un om pe Marte, ar fi putut să aibă chiar și o bază pe Marte! Așa că le vom oferi și mai mulți bani decât primesc de la acești idioți care controlează petrolul.

KC: Dar dacă ei tipăresc banii, de ce ar mai avea nevoie de bani?


BF:
Ei bine, aici este șmecheria și din cauza aceasta se prăbușește toată povestea acum. Încă din perioada celui de Al Doilea Război Mondial ei au spus diverselor națiuni: „Uitați, acesta este petrolul pe care îl puteți lua și aici sunt dolarii voștri“. Sprijinul dolarilor era controlul asupra petrolului și controlul acestei mașinării de război gigantice – amenințarea cu violența. Există 53 de trilioane de dolari în circulație. Din nou, guvernul SUA datorează americanilor 66 trilioane de dolari. Guvernul SUA trebuie să împrumute aproape un trilion de dolari pe an doar pentru a putea merge mai departe… Pot amenința cu violența? Nu, deoarece dacă se va ajunge la așa ceva americanii vor pierde. Nu mai pot utiliza amenințarea cu violența pentru că altfel și-ar pierde monopolul asupra petrolului.
Deci, dacă ești la Pentagon, te gândești: „Ei bine, singurul lucru pe care îl putem face este să-i aducem pe toți cei care nu fac parte din Asia de partea noastră“. Și pentru a face acest lucru trebuie să fi calm.
Trebuie să lupți împotriva sărăciei și să salvezi mediul înconjurător; îi ajuți să salveze planeta. Le oferi o cale de ieșire. Ceea ce s-ar putea face ar fi înlocuirea dolarului cu o altă monedă. S-ar putea să fie necesară existența unei monede internaționale unice, dar nu așa cum se gândesc acești indivizi – controlată în secret de către o elită. Este necesar ca banii să fie controlați de către populație… Cheia democrației este următoarea: banii să fie controlați de către populație, nu de către o elită secretă. Banii sunt cei care contează. Dacă pierzi controlul asupra banilor și acesta ajunge în mâna unor oameni pe care nu îi poți vedea, ești un sclav. Trebuie să vă amintiți lucrul acesta. Niciodată să nu permiteți unei elite secrete să preia controlul banilor.

(va urma)


Citiţi şi:

Despre mașinațiunile administrației americane în cazul războiului din Irak (prima parte)

Istoria secretă a imperiului american

yogaesoteric
30 mai 2011

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More