De ce ar fi necesar să rămân acasă doar pentru că ești tu speriat?

 

Ce zici dacă rămâi acasă… dacă rămâi la nesfârșit în casă, dacă porți o mască și te distanțezi social de mine, dacă eviți restaurantele, dacă eviți sportul, dacă rămâi departe de străzi, dacă eviți toate centrele comerciale, plajele și parcurile, dacă crezi în cifrele fictive de decese, dacă crezi în exagerările mass-media; când primești vaccinul toxic și când nu iei vitamina C; când eviți lumina soarelui și toate cele pe care Dumnezeu ni le-a dat ca să ne vindecăm!

Vă spălați pe mâini cu un dezinfectant toxic la fiecare 5 minute, beți și mâncați alimente otrăvitoare și beți apă contaminată.

M-am săturat să joc un joc stupid. Nu suntem toți „egali”. Nu port o stupidă pălărie de aluminiu (un simbol pentru cei care au frici paranoide cu privire la influenţe nevăzute venite din exterior, folosit mai ales în sens ironic pentru cei care cred în mod exagerat în teorii ale conspiraţiei – n.n.).

Nu voi mai fi prizonier al fricii tale. Eu nu mai rămân în casă; ai grijă de TINE, pentru că ȚIE îți este frică. Nu port mască și nu rămân la 1,50 m de TINE, pentru că nu-mi este frică de TINE. TU nu eşti dușmanul MEU și dacă mă îmbolnăvesc, nu este din cauza TA, ci din cauza mea și a sistemului meu imunitar.

Acest virus (sau orice ar fi) circulă de multă vreme și milioane de persoane, sau chiar mai mult în întreaga lume, au fost în contact cu el, de când probabil a apărut, încă din septembrie trecut.

Întotdeauna vor exista viruși și gripă; TU… este necesar să înfrunți această problemă, dacă NU ai făcut-o încă. Nu există nicio cale de-a evita asta decât dacă cumva te închizi în TINE, în casa TA și cumva vei reuși; având acces la e-mailuri şi alimentele pe care VOI le puteți comanda online.

Frica ta nu este o scuză pentru a-ți distruge țara; sau să schimbi libertatea pentru închisoare. Frica ta NU este frica MEA și frica TA nu are drepturi asupra vieții mele, asupra muncii mele, a veniturilor mele sau viitorului meu ca persoană liberă.

Deci, dacă îți este frică, poți doar să-ți pui pălăria de aluminiu, sau înfășoară-ți întregul trup cu folie de aluminiu, sau dacă vrei întreaga casă – dar te rog să-ți păstrezi frica cu tine și departe de mine. Urmărești mesajele mincinoase în fiecare zi și, prin urmare, îţi otrăvești gândurile, poţi s-o faci; dar te rog, nu-i otrăvi pe prietenii mei proaspăt treziți, sau casa mea cu frica TA.

Tratează-ți propria ta frică, așa cum am învățat să mă descurc cu a mea și răspândesc dragostea nu frica.

Werner Falke

Citiţi şi:

Adevărata pandemie: incertitudinea, frica şi lipsa speranţei

Psihicul uman în pandemie. Cum se va transforma omul

 

yogaesoteric
21 septembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More