Preludiul – absolut necesar

Preludiul pregăteşte terenul, armonizează energiile, trezeşte dorinţa şi excită simţurile. Cele mai multe femei au nevoie de un preludiu suficient de mare pentru ca să devină pasionale şi frenetice în actul amoros. Există chiar femei care „se încălzesc greu”, dar un bărbat experimentat şi care cunoaşte destul de bine secretele preludiului poate descoperi că femeia de lângă el este, de fapt, extraordinară, cu o vitalitate sexuală foarte mare şi că focul pasiunii odată aprins poate fi cu greu potolit.

Şi totuşi, mulţi bărbaţi ignoră cu desăvârşire acest aspect. Dacă bărbatul este mai uşor excitabil, el trebuie totuşi să nu uite că femeia are nevoie de mult mai multă atenţie pentru ca energia ei sexuală să fie „pusă în mişcare”. De fapt, ea ar trebui să îl înveţe că preludiul este foarte important. Un bărbat nu are aceeaşi nevoie de un “preambul” erotic, ca în cazul unei femei. Mângâierile, sărutările nu fac decât să amplifice dorinţa şi să creeze starea pregătitoare pentru o fuziune amoroasă reuşită. Mai mult, controlul asupra funcţiei sexuale este mult mai mare.

El, în cazul în care ştie importanţa preludiului, trebuie şi să ţină cont de aceasta. Iar dacă nici iubita, nici el nu cunosc acest secret al armonizării în cuplu, dragostea şi atenţia faţă de celălalt sunt cel mai bun ghid, în lipsa unor cărţi în domeniu. Un copil nu ajunge direct în clasa a patra, un campion ajunge la performanţe începând cu exerciţii de încălzire. Este foarte important momentul începutului.

Starea de împlinire pe care un bărbat o citeşte în ochii iubitei lui după o întâlnire în care a făcut totul pentru a o face fericită, este argumentul cel mai convingător.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More