Primari germani și austrieci mor „în mod neașteptat”

Bărbații de vârstă mijlocie, descriși anterior ca fiind în formă și sănătoși, au murit în număr mare înainte de 2020? Din decembrie 2020, au fost observate multe decese subite și neașteptate ale unor primari germani și austrieci sub 60 de ani.

De ce mor acești funcționari? Fundația RAIR a enumerat câteva dintre victime, citând canalul Freie Bremer de pe Telegram. Cel puțin 15 decese cunoscute în Germania și Austria au fost înregistrate pe parcursul a doi ani.

La 12 decembrie 2020, primarul CSU Dirk Rosenbauer, în vârstă de 41 de ani, s-a prăbușit în timpul unei ședințe a consiliului municipal și a murit ulterior într-un spital din Coburg. Presa titra: „La doar 41 de ani – primarul din Bavaria se prăbușește în timpul ședinței de consiliu – mort”.

În septembrie 2020, primarul german Heinrich Suess a murit pe neașteptate, la vârsta de doar 56 de ani.

În iunie 2020, primarul german din Lenggries, Markus Landthaler, în vârstă de 50 ani, a murit pe neașteptate.

La 15 septembrie 2021, primarul german din Limbach-Oberfrohna Jesko Vogel, în vârstă de 47 de ani, a murit. El lasă în urmă o soție și două fiice. Din 1991 până în 2014, a fost jucător și căpitan al primei echipe de handbal a BSV Limbach.

La 18 octombrie 2021, viceprimarul din Kindberg, Peter Sattler, în vârstă de 57 de ani, a murit subit în timpul unei drumeții.

Pe 21 octombrie 2021, primarul Christian Ruh, în vârstă de 60 de ani, din Bodolz, pe lacul Constance, a murit pe neașteptate.

Sâmbătă, 24 octombrie 2021, primarul din Burscheid, Stefan Caplan, a murit în mod neașteptat. Acesta avea doar 56 de ani.

La 28 octombrie 2021, primarul german Wolfgang Eckl, în vârstă de 59 de ani, a murit „pe neașteptate”.

La 27 noiembrie 2021, primarul Jochim Ruppert, în vârsta de 59 de ani, a murit pe neașteptate.

La 23 decembrie 2021, primarul Schiltberg, Fabian Streit, în vârstă de 54 ani, a murit pe neașteptate.

La 5 martie 2022, primarul Mauerkirchen, Horst Gerner, a murit pe neașteptate, la vârsta de 57 ani.

Pe 23 martie 2022, primarul Kristian W. Tangermann a murit pe neașteptate. Primarul municipiului Lilienthal (raionul Osterholz) avea doar 45 de ani.

Pe 26 martie 2022, Christian Maurer, un primar de 38 ani din Austria Superioară, a murit. S-a prăbușit pe 21 martie în timpul unei ședințe de consiliu municipal și a murit câteva zile mai târziu în spital. Medicii nu au putut opri hemoragia cerebrală a lui Maurer. Politicianul local a lăsat în urmă soția și fiul lor în vârstă de șase săptămâni.

La 29 martie 2022, primarul în funcție al orașului Waldshut-Tiengen, Joachim Baumert, a murit pe neașteptate în weekend, la vârsta de 57 ani.

Pe 31 martie 2022, al treilea primar al orașului Coburg, Thomas Nowak, a murit brusc și pe neașteptate, la vârsta de 53 ani.

La 1 aprilie 2022, primul primar al orașului Pfaffenhausen și ofițer de poliție instruit, Franz Renftle, a murit la vârsta de 54 ani.

Primari din Germania și Austria mor în mod neașteptat în același ritm ca în trecut? Niciun guvern nu pare interesat să afle răspunsul.

Epidemiologul și cardiologul american Peter McCullough consideră că vaccinul covid provoacă mai multe decese decât războaiele. „Ar putea fi atât de rău”, a spus McCullough.

Vaccinul Corona este mai rău decât războiul. Este mai rău decât majoritatea războaielor”, a spus epidemiologul. El a adăugat că reacțiile adverse sunt raportate în 86% din cazuri de către un medic, asistent medical sau alt lucrător din domeniul sănătății care a citat vaccinul drept cauza problemei.

Cei care răspândesc informații false riscă închisoare. Rapoartele au fost verificate și de CDC, precum și de Institutul Național de Sănătate Publică și Mediu din SUA.

Deci aceștia sunt persoane reale care au murit”, a subliniat epidemiologul. „Erau suficient de sănătoși încât să meargă la un centru de vaccinare și două zile mai târziu erau morți.”

Citiți și:
Au fost sportivi de înaltă performanță… până când au fost vaccinați împotriva covid
Cea mai mare înșelătorie din istoria sănătății: ce ni se ascunde despre așa-zisa pandemie, vaccinuri și morți
Anatomopatolog german: „Vaccinul este cauza morții în 30-40% din autopsiile celor recent vaccinați”

yogaesoteric
29 iunie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More