«Steaguri false»: Elitele satanice folosesc actori de criză și nu ucid oameni cu adevărat, în scopul de a-și impune agenda criminală

 

De îndată ce aud la televizor despre împușcături de masă sau atacuri teroriste în Europa sau în America, mulți occidentali își dau ochii peste cap și cască. După care își fac floricele de porumb și se așează confortabil în fotolii pentru a viziona teatrul amuzant care urmează apoi întotdeauna.

După aceea postează ceva pe paginile de socializare, de tipul: „Iată că s-a petrecut din nou…”, iar în câteva minute oamenii intervin și lasă comentarii precum: „Nu totul este fals! Uneori acestea sunt evenimente reale.”

Ca răspuns la aceasta, există și unii care spun: „Nu… astăzi, în 2018… orice apare simultan în titlurile principale la nivel național și este prezentat non-stop pentru o săptămână, sau chiar pentru câteva zile… este întotdeauna un eveniment fals, o farsă. Aproape că pot să afirm acest lucru cu o certitudine de 100%. Bine, poate cu o certitudine de 99,9% … dar sunt destul de încrezător în ceea ce spun.”

O astfel de informație poate fi greu de înghițit – și anume că ei (elita satanică ce guvernează planeta din umbră) ar prefera să recurgă la o farsă în loc să ucidă cu adevărat oamenii. Cu toate acestea, ei deja folosesc „steagul fals – farsă” încă din anul 2008. Și iată de ce falsifică toate aceste evenimente, în loc să trimită o „marionetă” care să ucidă cu adevărat victimele.

Modelul pe care aceștia preferă să îl folosească nu implică victime reale. Și nu pentru că ar prețui viețile omenești… Ne privesc ca pe bovine. Pentru ei, uciderea oamenilor e o activitate de rutină, chiar mai obișnuită decât micul dejun.
Motivul pentru care le place modelul de farsă este pur și simplu pentru că nu este la fel de „murdar” ca alternativa („murdar” nu în sensul că implică vărsare de sânge, ci referindu-se la „acoperirea” atentă pe care ar trebui să o pregătească ulterior).Este oare aceeași persoană în cele trei masacre?

Atunci când nu este vorba de o durere pe care oamenii să o resimtă cu adevărat, ei pot fi controlați mult mai ușor.
Statul paralel și-a învățat lecția după ce a ucis oameni în atacurile de tip „steag fals” din 11 septembrie. Familiile victimelor nu au putut fi controlate, sau convinse să spună lucrurile pe care adevărații criminali doreau ca ele să le spună, sau să susțină agenda pe care ei doreau să o implementeze.

Familiile victimelor adesea le-au încurcat planurile, contrazicând versiunea oficială și solicitând răspunsuri. Unii dintre primii „căutători ai adevărului” au fost prietenii și membrii familiilor victimelor de la 11 septembrie.

Oamenii adevărați și evenimentele reale pot „deraia”. Victimele reale nu respectă scenariile, nu pot fi controlate și devin probleme pentru clica criminală. Devine mult prea „murdar” și complicat să ucidă cu adevărat oameni, căci atunci există cu adevărat durere și furie din partea celor dragi… iar celor care ne manipulează prin astfel de atacuri le place ca aceste operațiuni „steag fals” să fie cât mai „curate” și bine organizate. Sunt obsedați de control.

Când durerea oamenilor nu este reală ci doar interpretată, atunci actorii respectă toate ordinele… și respectă agenda și punctele de discuție. Spun ceea ce li se cere.
Nu devin un sâcâitor plictisitor aflat tot timpul pe lângă ei, solicitând răspunsuri, și nici un detectiv amator care începe să demaște aspectele neconcordante pe care le descoperă în povestea oficială, urmărind să afle ce s-a petrecut cu adevărat cu cei dragi.

Nimeni nu va fi dat în judecată (la fel ca la Sandy Hook, unde nici măcar un singur părinte nu a dat în judecată școala, ori pe cine i-a împiedicat să intre în clădire pe aceia care au răspuns primii la apelul de urgență etc.). Nu s-a mai auzit până acum în SUA ca după o astfel de tragedie să existe zero procese.Robbie Parker – fiica sa, Emilie, a fost zice-se împușcată mortal la Sandy Hook cu doar câteva ore înainte

Victime reale ar însemna procese reale care ar fi intentate de cei dragi, ceea ce ar însemna că dovezile reale ar fi scoase la lumină și examinate în instanță cu lupa, și bineînțeles că adevărații făptași nu vor așa ceva.Familia McDonnell – fiica lor, Grace, a fost zice-se împușcată mortal la Sandy Hook

Victime false / decese ireale = actori de criză care joacă rolul victimelor. Actori de criză în loc de adevăratele rude furioase și pline de suferință = niciun proces și nicio întrebare.Medicul care a constatat decesele la Sandy Hook, în timpul conferinței de presă

Iată de ce aproape întotdeauna elita criminală folosește modelul farsă pentru toate operațiunile de tip „steag fals” pe care le orchestrează. Mai mult, publicul a fost condiționat să pună la zid pe oricine ridică semne de întrebare referitoare la povestea oficială. Ca și cum a pune întrebări este lipsit de respect față de „decedat”.

Păstrați-vă mânia îndreptățită pentru altcineva. Ori de câte ori există împușcături în masă prezentate zile în șir de mass-media aservită guvernului corupt, ar fi bine să analizați situația cu atenție. Aceștia sunt mincinoși dovediți care pun în scenă operațiuni psihologice în serie. Poziția de la care plecăm de fiecare dată față de astfel de evenimente ar trebui să fie aceea de neîncredere în informațiile oferite, până când se va dovedi că sunt adevărate.

Știm că Noua Ordine Mondială este aproape de a fi implementată și că nicio poveste de amploare prezentată la știri nu este spusă la întâmplare, dintr-o banală coincidență. Există o argumentare pertinentă care spune că dacă guvernul și mass-media ar fi făcut astfel (să prezinte știri aleatoare, neimportante pentru agenda clicii sataniste care o controlează), astfel de transmisiuni ar putea fi considerate resurse risipite. Toate știrile importante au acum un scop bine definit.

Nu îi subestimați pe psihopații care sunt cu adevărat responsabili de aceste nenorociri. Au bani, resurse, tehnologie și putere nelimitate, și au făcut pact cu diavolul pentru a manipula populația, astfel încât pot și vor face aproape orice pentru a-și atinge scopurile malefice. Pot să facă orice, și chiar fac… Nu vă lăsați păcăliți.


Citiți și:

Haosul fabricat și frica indusă – noua normă în America, întrucât mulți cred că evenimentele orchestrate sunt de fapt amenințări reale

Masacrul de la Sandy Hook, Newtown, Connecticut – 14 decembrie 2012 

 

yogaesoteric
3 martie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More