Lupta de clasă se ascute! Dușmanul e printre noi!

Canada, anul 2020 spre 2021 D.H. (sau anul 1 după Covid-19).

Într-un heirup demn de o cauză mai bună, pentru a combate răspândirea periculosului virus care a produs mai mulți asimptomatici contagioși ca oricare altă boală din istorie, Canada a mers pe ideea unui lockdown cât mai sever.

De Crăciun și de Anul Nou, cetățenilor li s-a recomandat călduros și friguros statul în casă, evitarea călătoriilor ne-esențiale, izolarea, abstinența de la petreceri cu familia și prietenii etc., până trece molima.

Presa și autoritățile au îndemnat populația la vigilență, mergând până la a invita la denunțul vecinilor ce nu s-ar conforma regulilor stricte și ar îndrăzni să organizeze vreo petrecere clandestină cu vreun amic sau vecin.

O parte dintre cetățeni, cu siguranță agenți ai Rusiei, dorind să zădărnicească eforturile autorităților, s-au gândit să plece în scurte vacanțe în țările calde (Cuba, Rep. Dominicană, Mexic etc.). Bineînțeles, opinia publică (cea susținută de presă) a reacționat hotărât, demascându-i pe recalcitranți și dându-i pe rebeli la gazeta de perete, iar guvernele au promis măsuri drastice la întoarcerea din vacanță contra iubitorilor de libertate.

Cum se poate, tovarăși, să încălcăm directivele de partid și de stat și să îndrăznim să ne bucurăm, când s-a dat ordin clar de la OMS să rămânem în casă cu frică și cu obloanele trase? Ce, vă credeți în Suedia?

Ei, dar iată că un ministru de finanțe din Ontario a găsit o soluție ingenioasă. El și-a pregătit din vreme poze cu bradul de Crăciun, făcute dinainte, pe care să le posteze pe Facebook și Twitter, ca să lase impresia că e acasă. Iar apoi a șters-o în Caraibe, să se bucure de nițel soare și căldură.

Tovarășul Rod Philips părăsise Canada încă din 13 decembrie, dar a fost demascat la un moment dat si a fost dat în gât la șeful cel mare al provinciei, premierul Bob Ford (de la aripa conservatoare a partidului comunist), care a tunat și fulgerat și a promis că va lua măsuri și greutăți contra sabotorului… cu toate că acesta și-a pus repede cenușă în cap, după metoda Tismăneanu!

Acum, eu nici nu mai știu cu cine să țin aici: cu spiritul de libertate al ministrului, care și-a băgat picioarele în măsurile dure sau cu opinia publică supărată pe ipocrizia situației… O să îi cer părerea lui Traian Băsescu, expert în controlul pandemiilor…

Oricum, cu asemenea elemente dușmănoase, îmburghezite, care nu sunt dispuși să renunțe la privilegiile lor, nu se poate construi noul socialism, tovarăși! Ne facem de râs! Ce vor spune tovarășii de la centrală, Schwab, Soros, Gates? Ce exemplu dăm noi țărilor socialiste surori în lupta cu hidra capitalistă?

Autor: Gabriel Purcăruș

 

Citiți și:
Belarus a declarat covid-19 boală psihică și a exclus-o de la boli infecțioase
Umor stenic despre… situaţia cu coronavirusul
Covid, minciuna veacului
 

 

 

yogaesoteric
18 aprilie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More