Situație gravă. E vremea să ne adunăm!

Din pricina bâjbâielii, ordinelor primite de actuala coaliție de la Înalta Poartă bruxeleză și zvonisticii intens lucrătoare, e vremea să luăm seama la deprofesionalizarea instituțiilor din Apărare, Justiție, Interne, Servicii. Nu e de glumă!

Cei care aveți războaie personale, mari frustrări, experiențe neplăcute, ori care nu vă dați seama ce înseamnă interes național, vă puteți opri aici cu citirea acestui articol. Nu are rost să vă osteniți.

Unii o să spuneți că aceste sisteme funcționează oricum, în virtutea inerției. Există inerție, cum există devianță. Dar masa critică este necesar să fie de profesioniști, creatori, patrioți, războinici. Noi nu pierim cu una, cu două, nu are rost să emitem idei alarmiste, dar: Imaginați-vă că ceea ce vedeți că se petrece în Poliție e și în SRI, SPP, STS, SIE, nu e singular. Nu știm la nivel de opinie publică pentru că sunt sisteme închise, uneori ermetice, nu există sindicate, iar problemele și secretele le duci în mormânt.

STS se bazează pe tehnică, iar SPP păzește demnitarii, deci au rol mai mic. Însă, SRI și SIE sunt vitale pentru țară! Fraților, când vedeți un polițist umilit de un garoi cu două clase mai mult ca trenul, în stradă (cauzele sunt multiple, de ani de zile: e tânăr, nu are lege, nu are șefi potriviți, i-au deturnat misiunile, nu are logistică, e cârpa interlopilor, nu știe…), gândiți-vă la o scară și mai mare la corespondentul acelui polițist în SRI! Există. E slab trupește și sufletește, primește ordine controversate, dă rateuri, nu are experiență, e delăsător, nu are rețea informativă sau e irelevantă, nu știe de el! Cine mai păzește țara?

Dumneavoastră ce faceți dacă aveți o turmă și o stână, omorâți dulăii de pază?
Voi demonstra oricând că cel puțin în domeniul investigațiilor și filajului, niciodată, oricât va evolua tehnica, ea nu va putea suplini omul, agentul, subofițerul, ofițerul!

Am informații că în ultima perioadă, pe fondul ideilor că se schimbă normele privind trecerea în rezervă, al culpabilizării trupei prin propagandă din toate direcțiile, e hemoragie! Pleacă pe capete. Apropo, eu, ca și ceilalți, suntem în rezervă, nu „pensionari”, care nu e termen peiorativ. Vedeți, nici aici nu suntem egali cu civilii, oricât se vor oțărî unii!

Și acum, cui prodest?

Păi neomarxiștii-globaliștii și toți trâmbițașii ,,noii ere a diavolului” nu au nevoie de personal cu experiență, cu tradiție, puternic, cu școală și cultură solidă, să apere țara, ci de clone obediente. Apoi propagandiștii rusnaci vor dezbinare, în contextul războiului în care deja suntem…), nu numai la magistrați, dar mai ales la militari, polițiști, sereiști. Ce să mai zicem de ăia mereu în guwern, de maghiari, care la fel, ne întorc binele cu rău! Nu vedeți că apar conflicte peste tot, se reaprind cele latente și e o lucrătură cum n-a fost niciodată?

Și la sârbi apar episoade, ce să zic, suntem înconjurați de probleme, rămânem cu Marea Neagră, să ne țină spatele, dar nici ea nu mai e ce a fost pe vremea când scria istoricul Gh. Brătianu! Iar președintele, care ar fi cazul să fie nr. 1 în a trage semnale de alarmă, a apăra Constituția, a face tot ceea ce e necesar pentru ca barca să nu mai ia apă, rămâne ce a fost: mai mereu pe lângă subiect, sclav al interesului, disprețuitor de români, de ortodocși în special, nepăsător și rece, înconjurat de o liotă de pseudosfetnici șubrezi în toate cele.

Da, suntem o colonie, țara e praf, jefuită cum nici fanarioții n-au făcut-o, românii sunt voit dezbinați. […] E vremea să fim uniți în bine.

Înțelegeți oameni buni, că nu există organism fără anticorpi, așa cum nu există stână fără câini!

Autor: Florin Șinca

Citiți și:
România – câmpul de luptă al serviciilor secrete străine
Începe marea extragere a FBI din România!
În ultima vreme, singura aparatură care a lucrat din plin în România a fost maşina de spălat creiere

 

yogaesoteric
26 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More