Umilința în fața Domnului Dumnezeu – ne ajută enorm să-L simțim și să-I experimentăm măreția

 
de Omraam Mikhaël Aïvanhov

 

Cel care are excesul de multă încredere în sine îi provoacă pe ceilalți: el își face dușmani, iar o parte din timp și-l va petrece în confruntări și reglări de conturi. Este necesar ca el să se analizeze și să-și spună: „Eu nu sunt nici atât de înțelept, nici atât de bun, nici atât de puternic. Așadar, nu în mine trebuie să am încredere, ci în Acela care este atotștiutor, atotiubitor și atotputernic”.

Astfel, în fața acestei atitudini și datorită încrederii sale în Dumnezeu, el Îi va permite Domnului Dumnezeu să pătrundă în el, Dumnezeu va începe să se exprime prin el, și oriunde va merge, el va fi un factor de liniște și armonie.

Când veți învăța să fiți umili în fața Domnului Dumnezeu, El se va manifesta prin voi și atunci veți obține adevărata putere, ce este puterea spirituală. Mântuirea voastră constă în conștientizarea că prin voi înșivă nu reprezentați mare lucru, măreția voastră venind de la Domnul. Puteți crede în voi, cu o condiție: dacă, prin această ființă pe care o numiți „eu”, credeți în Dumnezeu.


Citiţi şi:

Cum putem dobândi o importantă virtute – umilința

Compasiunea este totodată iubirea atotmilostivă a lui DUMNEZEU

 

yogaesoteric
31 martie 2016

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More