Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (II)

… prin care se urmăreşte totodată o funestă şi satanică păcălire a tuturor oamenilor, spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimţământ cu sinistrul semn diabolic al Fiarei despre care există deja profeţii clare în Apocalipsă

de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Citiţi prima parte a articolului

Dat fiind faptul că actualmente, iată, trăim cumplite vremuri apocaliptice, vă sfătuim să faceți cunoscute toate conferințele cu această temă tuturor prietenilor și cunoștințelor, deoarece informațiile pe care vi le punem la dispoziție sunt fundamentale.

Sinistrele Protocoale satanice

Continuăm prezentarea unor extrase ce pot fi considerate fundamentale din Protocoalele de la Toronto.

6. Mult trâmbiţatul liber schimb internațional nu va fi, în realitate, deloc liber, deoarece toate aceste schimburi vor fi coordonate de noi după cum va fi nevoie din vârful ierarhiei economice mondiale. Acționând astfel, în scurt timp se va ajunge la escaladarea șomajului, ce va fi asociat cu restructurările multinaţionalelor noastre ce vor fi de fiecare dată avantajate.

7. Vom transfera încet, dar sigur multinaționalele noastre în ţări noi ce vor fi câştigate de noi pentru a îmbrățișa economia de piață. Aceste țări vor fi atât cele din Europa de Est, cât şi Rusia și China. Pentru moment nu ne va interesa dacă aceste popoare ale lor reprezintă o vastă piață de consumatori. Ceea ce ne interesează cel mai mult este să avem în felul acesta acces în primul rând la o mână de lucru ce va fi astfel înrobită, iar în plus va fi ieftină şi nesindicalizată.

8. Vom urmări să creăm o economie globală ce va fi extinsă la o scară mondială care va scăpa complet controlului statului naţiune. Noua economie mondială ce va apare va fi astfel intangibilă. Nicio presiune politică sau sindicală nu va putea avea, în afara noastră, o influenţă asupra ei. Această economie globală va dicta atunci propriile politici şi chiar va obliga omenirea la o reorganizare ce se va efectua pe toate direcțiile și planurile. Această reorganizare se va efectua conform principiilor şi a direcţiilor ce vor fi impuse de noi.

9. Prin intermediul a ceea ce vom numi economia viitorului, care nu are însă alte legi decât voinţa noastră, vom pregăti atent şi apoi vom face să apară o cultură de masă mondială. Aceasta va fi un talmeş-balmeş în care vom amesteca religii, ştiinţe, tradiţii, legi, obiceiuri, iar toate acestea vor fi făptuite tocmai pentru a dezbina şi pentru a crea o imensă confuzie în cadrul societăților umane. Prin controlul pe care îl vom exercita în totalitate asupra tuturor mediilor de presă şi a surselor de informare, vom lansa şi vom face să apară o nouă cultură ce va fi uniformă pentru toţi şi va fi chiar strict nivelată de noi. Nicio creație artistică nu va scăpa controlului nostru. Ne vom folosi de această artă pe care o vom modifica pentru a ne promova interesele şi direcţiile pe care le urmărim. Artiştii viitorului ori se vor supune hotărârilor noastre pe care le vom dicta din culise, ori, dacă nu se vor lăsa conduși de noi, vor muri de foame într-un deplin anonimat.

10. Prin intermediul aceleiaşi economii globale vom avea totodată puterea de a ne folosi cu abilitate, după cum vom decide noi, de forţele militare ale statelor națiuni în scopuri pe care noi le vom urmări, dar cu toate acestea respectivele scopuri pe care le vom realiza vor fi de fiecare dată declarate ca fiind umanitare. De fapt vom face astfel încât aceste forțe armate să fie trimise spre a acționa în acele ţări care nu se supun total voinţei noastre. Prin urmare, toate ţările sărace sau rebele nu vor mai putea fi în măsură să evite voinţa noastră dominatoare de a ne servi după cum vom considera de cuviință de populația lor ce va fi utilizată cu dibăcie ca fiind o mână de lucru în sclavie.

11. În această direcţie vom lucra pe ascuns pentru a organiza mandatul internațional al Națiunilor Unite de la statutul de forţă de menţinere a păcii ce este slabă și fără o putere decizională și o vom aduce la stadiul de forţă chiar puternică de intervenție în care se vor contopi şi chiar se vor omogeniza toate armatele Națiunilor Unite. Prin această manevră abilă, vom efectua fără nicio luptă dezarmarea tuturor acestor state, astfel încât pe viitor nicio ţară din lume nu va mai fi suficient de puternică pentru a contesta câtuşi de puţin autoritatea puterii mondiale.

12. Ultimele etape ale planurilor ce vor fi ascunse au inclusiv în vedere utilizarea la o scară mondială a anumitor arme electromagnetice. Cu ajutorul unor astfel de arme vom putea provoca fără să se ştie cutremure de pământ în cele mai importante regiuni industriale ce vor exista în națiunile state ce ni se opun. Vom putea produce inclusiv modificări climatice care, aşa cum vom vrea noi, vor distruge recoltele, vor falimenta producătorii agricoli și vor denatura în ultimă instanţă alimentele. Toate acestea vor duce la ruinarea agriculturii acelor state care încă nu ne acceptă. Viitorul controlului demografic se află în mâinile noastre din simplul motiv că vom avea un control absolut asupra producției alimentare la scară mondială, precum și asupra principalelor circuite alimentare de pe pământ. Din nou ştiinţa secretă a armelor electromagnetice ne va ajuta pentru a destabiliza clima în statele cele mai productive în sfera agricolă. În felul acesta toți vor cumpăra atunci când vrem noi, vor cumpăra ceea ce vrem noi şi vor putea face aceasta doar cu prețul ce va fi impus de noi. Poluarea mediului o vom urmări şi aceasta va fi tot mai accelerată, deoarece populația înfometată se va crede îndreptățită să-l exploateze fără nicio restricţie. Astfel masa de oameni de pe Terra va fi din ce în ce mai uşor de manipulat și de condus.

Globalismul este mort

În aceste vremuri apocaliptice, asistăm la lupta finală dintre suveranişti şi globalişti. Este evident deja că globaliştii au fost înfrânţi.

Conceptul bizar de Noua Ordine Mondială reprezintă, în realitate, dorinţa furibundă a unui grup de criminali ai Cabalei satanice ce este alcătuită din aşa-zişii „iluminați“ de a stăpâni totul, inclusiv finanţele lumii, și care își doresc să guverneze din punct de vedere economic, social şi politic întreaga planetă cu o singură aşa-zisă familie.

Acest grup, ce prezintă o evidentă orientare satanică, şi-a început activitatea anarhică cam prin anul 1773. Chiar dacă membrii acestui grup au trecut prin unele modificări importante de-a lungul anilor, conceptul şi obiectivul pe care şi l-au stabilit nu a fost modificat niciodată.

Iată că actualmente, băncile internaţionale ce au jefuit în fel şi chip planeta prin intermediul dolarului american, începând cam prin anul 1944, sunt acum ameninţate de hiperinflaţie, datorită producerii şi tipăririi în exces de o aşa-zisă hârtie igienică numită dolar, fiindcă tiparnițele se rotesc de ani de zile pentru a-şi acoperi într-o manieră aberantă cheltuielile absurde, pentru a susţine războaiele pentru petrol şi pentru resurse, războaie pe care acum, la final, iată că le-au pierdut.

Spre a preveni această evidentă hiperinflaţie viitoare, au generat un atac criminal cu un virus asupra a patru ţări: China, Iran, Italia şi acum Statele Unite. De fapt, respectivul virus a fost realizat prin manipulări criminale ce au fost efectuate de unii oameni de ştiinţă iresponsabili, în laborator. Dovezile existente sunt incontestabile.

Aceşti criminali au decis apoi să răspândească panica în populație cu ajutorul mass-media, pe care o controlează de multă vreme cu o mână de fier, din umbră. Chiar dacă acest virus corona nu diferă de viruşii noi ce atacă fiinţele umane ce merită aceasta în fiecare an, spaima cumplită, artificială ce a fost indusă şi apoi exacerbată prin mass-media i-a împins pe mulți oameni să se izoleze într-un mod voluntar prin teamă și teroare.

Actualmente, multe fiinţe umane şi-au pierdut locurile de muncă, deja companiile falimentează, iar panica a creat un accident de bursă ce a golit de economii ființele umane simple, dar şi companiile mici deopotrivă.

Cu toate acestea, Cabala criminală, satanică a aşa-zişilor „iluminați“ a pierdut deja şi această ultimă luptă disperată.

Virusologul francez de top, doctorul Didier Raoult, a descoperit deja că o soluție simplă și eficientă împotriva acestui virus este clorochina, un medicament antimalaric ce a fost deja utilizat de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienţii. În felul acesta, doctorul Didier Raoult a salvat primele sale peste 1.000 de cazuri.

Președintele american Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă ce a fost declarată împotriva propriei sale Administraţii Federale pentru Medicamente, ce a fost cumpărată și chiar este deţinută de Cabala satanică a aşa-zişilor „iluminați“. Toate acestea au forţat apoi, vrând-nevrând, mass-media să vorbească despre aşa-zisul elixir miraculos al doctorului Didier Raoult, iar în felul acesta se poate spune că a fost semnat un sui generis certificat de deces cam pentru toate guvernele occidentale, cam pentru toate agenţiile lor medicale şi chiar pentru Organizația Mondială a Sănătății.

Totuşi, la comenzile abjecte ce i s-au dat din culise, mass-media a urmărit să distrugă în fel şi chip reputația impecabilă a acestui medic genial, inventând totodată în grabă „efectele secundare periculoase” ale unui medicament ce este în mod evident inofensiv şi care a fost utilizat cam de 60 de ani pentru a trata cu succes malaria.

Actualmente deja reprezintă o certitudine ştiinţifică de nezdruncinat faptul că măsurile aberante ce au fost impuse la nivel internațional și care au produs o mare panică sunt inutile, deoarece s-a constatat că acest virus nu este foarte diferit de celelalte care îi afectează pe unii oameni în fiecare an.

Aceasta a fost și rămâne o victorie imensă, putem spune uimitoare, pentru Donald Trump, dar și pentru populaţia prezentă pe rețelele media de comunicare virtuală, ce au expus la scurt timp după aceea împreună mulțimea minciunilor patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei ţări în care această grupare satanică planetară, supranumită Cabala aşa-zişilor „iluminați”, făcea eforturi disperate să întroneze sinistra Nouă Ordine Mondială.

Credibilitatea acestor guverne ce s-au dovedit a fi niște jalnice marionete s-a stins, am putea spune, în aer. Se prevede că Italia va ieși cu siguranţă din Uniunea Europeană, imediat după criză, aspect ce va declanșa apoi un efect de domino care va avea un mare ecou printre toate țările Uniunii Europene, și chiar printre membrii NATO. Actualmente este evident că globalismul este mort și se poate spune că deja este gata pentru incinerare.

Marea majoritate a bancherilor internaționali nu au putut să prevadă acest sfârșit năucitor și, odată cu acesta, eșuarea misiunii finale de a-și îndeplini visul orwellian de a distruge câteva țări din Orientul Mijlociu și de a mări Israelul. Deoarece pentru ei nu mai există nicio speranţă de a începe cel de-al Treilea Război Mondial, în care ultimul atac disperat al Cabalei satanice a așa-zişilor „iluminaţi” ar fi fost din start sortit eşecului, a ieșit din tufişuri sub forma unui virus ce a fost conceput și creat prin manipulare genetică în laborator, iar ulterior a urmat înscenarea de către mass-media corporatistă a unei artificiale pandemii false.

Ruleta rusească

Obiectivul principal al acestei grupări satanice, supranumită Cabala aşa-zişilor „iluminaţi”, a fost evitarea unei hiperinflaţii catastrofale a masei imense de dolari americani pentru a avea astfel timp să-şi pună în aplicare o monedă virtuală. La început părea că planul lor va putea să funcţioneze.

La un moment dat preşedintele rus Vladimir Putin şi-a scos, ca să spunem aşa, revolverul pentru a începe un joc inteligent ce s-ar putea numi ruleta rusească, iar astfel se poate spune că bancherii s-au cam împuşcat singuri.

Vladimir Putin a convocat o întâlnire cu membrii OPEC și apoi a ucis, ca să spunem aşa, preţul petrolului, refuzând să reducă producția Rusiei şi astfel au dus barilul de petrol la o valoare de sub 30 de dolari. Fără niciun fel de reflecție și cu siguranță fără remuşcări, Vladimir Putin a ucis costisitoarele producții occidentale de petrol. Toți dolarii ce erau scoși de pe piață era necesar să fie reinjectați de strania Bancă a Rezervei Federale, dar şi de alte bănci centrale spre a evita o alunecare în jos și iminenţa dezastrului final.

Până în prezent acești bancheri ticăloși sunt în afara soluțiilor. Între timp, președintele Donald Trump s-a aruncat, ca să spunem așa, și el la aceşti gangsteri abjecți cu cravată.

În timp ce mass-media a evitat subiectul folosirii cu succes a clorochinei care vindecă cu o mare uşurinţă oamenii ce au fost infectați cu coronavirus, clorochina fiind un medicament vechi ce a fost conceput pentru a vindeca malaria, președintele Donald Trump a impus structurii americane FDA utilizarea pe scară largă a acestui medicament eficient ce poate salva viața tuturor pacienţilor infectați ce se află în SUA. Mass-media nu a avut de ales decât să înceapă în sfârșit să vorbească despre toate acestea, aspect ce a declanșat o altă reacție în lanţ.

Directorii generali ai comisiei de farmacii au fost concediaţi pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin. Unele ţări, precum Canada, apăreau întocmai precum nişte nebuni cretini pentru că nu au utilizat aşa cum era firesc medicamente ieftine şi neofensive, în timp ce a apărut un act criminal, cel mai scârbos am putea spune, al unui guvern care a fost astfel expus în totalitate disprețului și pierderii credibilității.

Este vorba despre guvernul francez al preşedintelui Macron care a făcut imensa greşeală să proclame în ianuarie 2020 că medicamentul clorochină este dăunător şi, mai mult decât atât, a restrâns într-un mod imbecil utilizarea acestuia cu numai câteva săptămâni înainte de izbucnirea acestei false pandemii.

Ruleta rusească apare ca fiind un joc popular în cadrul guvernelor occidentale mai ales în ultimul timp. Preşedintele Vladimir Putin s-a angrenat într-un mod constructiv, inteligent în activitatea de salvare a vieţilor multor fiinţe umane ce au fost afectate de coronavirus. În ultima săptămână a lunii martie, Vladimir Putin a trimis 15 avioane militare pline cu medici, dar şi cu consumabile direct în Italia de nord, după ce un avion de ajutor din China a fost, în mod straniu, blocat de Cehia.

Suntem pe cale să aflăm că ţările europene se tem că Rusia sau China vor putea descoperi adevărul în regiunea Lombardiei, unde s-a constatat că mulţi oameni nu mor din cauza virusului, ci mai ales datorită unui sui generis cocktail mortal ce a fost compus din două vaccinuri anterioare pentru meningită și pentru gripă ce au fost injectate masiv în cadrul unor campanii de vaccinare ce au fost separate.
[…]

Preşedintele Vladimir Putin și președintele Donald Trump sunt în mod tacit uniți și, acționând în felul acesta, au ajutat umanitatea să-şi câştige libertatea, distrugând tentativa de a fi întronată Noua Ordine Mondială.

Astfel devine evident că sinistra Nouă Ordine Mondială se confruntă acum cu cele mai puternice două ţări de pe planetă, iar această falsă pandemie artificială a modificat totul. În felul acesta descoperim cât sunt de disperaţi bancherii. Fără Banca Mondială, fără FMI, fără BIS, fără Banca Centrală Europeană, fără UE care se va prăbuşi, fără NATO, lumea în care trăim nu va fi imediat perfectă, dar va deveni totuși mult mai bună decât este acum.

Citiți partea a treia a articolului

Citiţi şi:
Didier Raoult savantul francez care a găsit un remediu pentru Covid-19: «Vaccinurile nu sunt întotdeauna soluția cea mai bună!»
Marea Resetare: Conspirația ‘BBB – COVID’ iese la lumină
Post-pandemie şi pre-colaps economic

yogaesoteric
1 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More