O analiză mult mai atentă, pertinentă asupra cărții „REVOLUȚIA EROTICĂ” ce a fost publicată de Loredana Pulpan (partea G)

Am realizat aceasta spre a remedia pentru cititorii atenți unele greșeli foarte grave care din păcate sunt prezente în paginile acestei cărți

de Irina Sublima

Citiți părțile precedente ale articolului: Partea A, Partea B, Partea C, Partea D, Partea E, Partea F

E. În cadrul tradiției tantrice, se știe că anusul nu este deloc o zonă erogenă pentru bărbat!!

Una dintre cele mai grave erori care au fost reiterate din păcate în cadrul acestei cărți apare odată cu enumerarea zonelor erogene atât ale femeii cât și ale bărbatului:

Acestea sunt: părul și pielea capului, buzele, urechile, gâtul, ceafa, brațele, articulația cotului, subsuorile, zona centrală a palmei, partea exterioară a degetului mic, abdomenul, ombilicul și zona de jurîmprejurul său, regiunea inghinală și cea a perineului, organele genitale externe (labiile, uretra în cazul femeilor și scrotul, învelișul lingamului în cazul bărbaților), anusul, fesele, zona aflată la baza coloanei vertebrale, coapsele și tălpile picioarelor” (pag. 137).

În alt context ce poate fi declanșator de mare confuzie, referindu-se strict la zonele erogene ale bărbatului, autoarea afirmă:

Organele genitale
Lingam-ul, glandul, scrotul, perineul, anusul sunt regiuni deosebit de erogene. Toate acestea este bine să fie stimulate cu atenție, în funcție de cât de bine controlează bărbatul energia erotică, deoarece, cu toate că dorim să-i oferim clipe de o intensitate și plăcere profund împlinitoare, recomandarea este ca toate acestea să susțină procesul de transmutare a potențialului substanțial creator în energie și de sublimare a energiei rezultate în etajele superioare ale ființei” (pag. 160).

Afirmația de mai sus conține o eroare fundamentală. În viziunea înțeleaptă a sistemului Tantra Yoga, anusul este și rămâne o zonă erogenă numai la femei și este indicată, ba chiar recomandată, dezmierdarea, stimularea anusului femeii iubite cu buzele, cu limba, este de asemenea necesară penetrarea cu degetele și mai ales cu lingam-ul, toate acestea fiind de natură să genereze pentru femeie (dar și pentru bărbatul care o adoră și empatizează paranormal, plenar cu ea), trăiri erotice extraordinar de intense, care îi împing pe cei doi iubiți pe unele culmi spirituale.

În ceea ce privește stimularea anală pentru bărbați, această practică este strict interzisă în Tantra Yoga. Acest aspect se datorează și posibilității ca o astfel de stimulare să trezească destul de repede tendințe homosexuale latente, ce pot exista în stare de germene funest și care nu sunt deloc în consonanță cu Erosul Pur, îndumnezeitor.

Referitor la pasajul de mai jos:
În funcție de lungimea lingam-ului și de capacitatea bărbatului de a controla energia erotică, poți folosi mâinile pentru a-i masa punctul Celei mai Înalte Realizări, care se află la o distanță egală între zona de inserție a lingam-ului și anus, el va simți o plăcere aparte. De asemenea, îi poți stimula lingam-ul cu ajutorul palmelor sau a cercului format cu degetul arătător și degetul mare după cum permite lungimea lingam-ului, îi poți mângâia și strânge în palme testiculele” (pag. 335).

Subliniem că punctul focar la care se face referire aici pentru a fi masat este situat în realitate în cazul bărbatului la exterior între lingam și anus, iar această tehnică tantrică nu implică niciodată sub nicio formă atingeri sau masaj la nivelul zonei anusului sau câtuși de puțin în interiorul acestuia.

O altă precizare foarte importantă este necesară pentru a elimina orice urmă de echivoc din pasajele următoare.

Deasupra colului uterin se află o zonă cu țesut sensibil, situată pe peretele anterior al vaginului, denumită și zona AFE (Anterior Fornix Erogenous Zone) sau punctul A. Acesta este echivalentul feminin al prostatei, la fel cum clitorisul este echivalentul feminin al lingam-ului. A fost descoperit de un medic din Malaezia, mai exact Kuala Lumpur, în anii 90. Stimularea directă a acestui punct duce la lubrifierea intensă a vaginului și la declanșarea foarte rapidă a orgasmelor, chiar și la femeile care în general nu sunt foarte trezite și receptive din punct de vedere erotic. În prezent există vibratoare speciale pentru stimularea acestei zone, care sunt lungi, subțiri și cu vârful curbat în sus.

Punctul U se află situat de jur împrejurul deschiderii uretrale, fiind format dintr-o mică porțiune de țesut erectil foarte sensibil. Răspunsul erotic oferit în urmă stimulării orale, digitale sau cu vârful lingam-ului este foarte puternic și aproape instantaneu. Punctul U este strâns corelat cu ejacularea feminină. Canalul uretral este înconjurat de anumite glande specializate, numite glandele lui Skene, care sunt similare cu prostata la bărbați. Atunci când sunt foarte stimulate, acestea produc un lichid alcalin care, din punct de vedere chimic, este foarte similar cu lichidul seminal masculin. Cantitatea lichidului eliminat poate varia de la câteva picături până la câteva linguri sau chiar mai mult” (pag. 256).

Referirea care se face în aceste pasaje este strictă doar pentru zona genitală a femeii și pentru punctul focar A ce este situat în interiorul vaginului în profunzime, pe peretele anterior, respectiv pentru punctul focar U, aflat în zona uretrei, dar și la nivelul glandelor Skene. Chiar dacă autoarea face o neinspirată analogie între aceste puncte focar și prostata bărbaților, subliniem că recomandările referitoare la o stimulare și o dezmierdare sunt strict pentru punctele focar A și U ce se află la nivelul yoni-ului femeii și nicidecum nu au vreo legătură cu prostata bărbaților. În perspectiva Erosului sacru, stimularea directă a prostatei în cazul bărbaților (prin stimulare ce se realizează în adâncimea anusului) este o practică strict interzisă, este împotriva principiilor tantrice căci poate rezulta astfel trezirea unor tendințe homosexuale latente ce sunt nefaste. Insistăm asupra acestui aspect, deoarece există unii bărbați care în goana lor cretină după plăceri intense inferioare și după orgasme rapide (pe care de altfel nu sunt capabili să le controleze și tocmai de aceea finalizează cu o deplorabilă ejaculare) sunt dornici să fie stimulați astfel la nivelul prostatei, prin masajul cu degetele la nivelul anusului sau în adâncime. Astfel de bărbați ignoră consecințele nefaste, perturbatoare ale stimulării anale care în plus poate conduce la dezechilibre severe ce apar în ființa lor.

În ceea ce privește ideea „Răspunsul erotic oferit în urmă stimulării orale, digitale sau cu vârful lingam-ului este foarte puternic și aproape instantaneu. Punctul U este strâns corelat cu ejacularea feminină”, este esențial să se înțeleagă că stimularea senzuală a punctului U se face cu atenție și vizează fără excepție o senzualitate rafinată ce respectă la femeie continența amoroasă perfectă, astfel încât respectiva femeie să nu se descarce cu ocazia orgasmului și să ajungă să elimine prin acele orificii ale glandelor Skene lichidele specifice. Stările de orgasm foarte intense și senzuale care se pot resimți la acest nivel pot fi și chiar este necesar să fie perfect controlate de fiecare dată.

Citiți continuarea articolului

Citiți și:
Scurtă introducere în arta mângâierilor (I)
Tantra vă invită să exploraţi profunzimile microcosmosului propriei fiinţe

 

yogaesoteric
26 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More